Am sa incep cu dacul facut de Dan. Crios, in primul rand vreau sa stii ca postez aici pentru ca mi se pare normal ca toti sa afle motivul pentru care nu am spus nimic de dacul cu pricina.
Dan si-a terminat lucrarea cu ceva timp inainte de expozitie, asa ca banuiesc, daca ar fi vrut sa afle parerea celorlalti legata de figurina facuta de el, daca are sau nu greseli in executie, ar fi postat-o demult intr-un topic separat (cam asa cum ai specificat si tu in legatura cu documentatia scrisa de Longinus). Din moment ce nu a facut-o, am considerat ca este multumit de rezultat, in cazul asta interventia mea neavandu-si locul.
Tot legat de lucrarea lui Dan, in privinta faptului ca nu s-a comentat pe marginea ei.....undeva pe acolo prin topicul deschis cu dacii, Longinus a punctat cateva din greselile facute de el.
Acum ca figurinele or sa apara dupa 3-4-o saptamana ca o completare a documentatiei scrise, n-am sa garantez. Tine de cat de complexa o sa fie lucrarea, de timpul avut, si asa mai departe. In nici un caz topicul care s-a deschis nu ma are pe mine ca tinta. Nu cred ca ai vazut pe undeva scris o trimitere direct la mine sau la lucrarea pe care eu o voi face, este o tema generala de istorie, la care pot participa oricati (cu cat mai multi cu atat mai bine). Din ceea ce se va scrie eu voi pastra ceea ce cred de cuviinta, insa nu cred ca cineva va avea vre-o obiectie daca Dan, sau oricine altcineva va dori sa posteze acolo lucrari va avea vre-o obiectie.
Acum nu am sa spun ca din punct de vedere al doar al documentatiei ca "loc de asezare", nu ai dreptate. Insa din cate stiu eu o figurina atunci cand se prezinta, ca este un GB, ca este un SIS, sau ca pur si simplu este o lucrare care nu intra in nici una din cele 2 categorii mentionate, are un story in spate, o descriere. Din pacate (sau din fericire pentru mine) in cazul de fata este un roman. La final, vazand rezultatul si avand in citita documentatia, eu zic ca puteti sa se poate discuta mai la obiect pe tema rezultatului. Lucrarea, cat de curand insa nu pot spune, deja am 2 lucrari in curs (una destul de complexa).
Bogdan, de acum incolo orice lucrare am sa o fac (si asta include si ce fac acum) o sa o fac sub forma de kit.
Deci repet ca sa nu fiu inteles gresit. Lucrarea lui Dan nu a fost comentata din motivele mai sus mentionate.
![:drinks:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif)