Frate Olaf si tu ai un omulet sarit de la locul lui, nu mai stiu de pe ce diorama.
Singurii care n-au avut machete afectate au fost Mig si Victordegalati.
N-am nici chef nici dispozitie la momentul asta sa-mi exprim dezamagirea profunda pe care inca o simt din plin.
Spun si pe forum, cu mana pe inima si fara sa gresesc ca si daca era club sau federatie, asta nu rezolva problema.
Z-mare a zis una in gluma, dar tare mi-e teama ca are mare dreptate cu stransul expozitiei si mai devreme decat s-a stabilit.
Problema este ca ne-am aflat intr-un loc in care n-am avut control sub nici o forma.
Am o mare suparare pe doi dintre membrii forumului care sunt din Vaslui si care n-au suflat nici cea mai mica vorba despre ce s-a intamplat acolo pe toata perioada desfasurarii expozitiei.
Vreau sa mai spun ca l-am rugat pe domnul Craciunoiu sa-mi aloce un spatiu in viitorul numar al revistei Modelism in care sa povestesc despre expozitiile de la Vaslui si Orastie. Ma bucur ca nu am dat inca materialul pentru ca va arata cu totul altfel decat ar fi aratat initial. Partea cu Vasluiul cu siguranta va arata altfel.
Sunt in pregatire inca doua expozitii. Una la Muzeul Aviatiei Bucuresti si una la Alba-Iulia si dupa cum a zis Victoras: mergem inainte. Asta inseamna ca putem merge inainte doar daca avem controlul a ceea ce se poate intampla. Asta inseamna ca e de preferat sa facem expozitii doar in orasele unde numarul de expozanti este majoritar din zona sau din apropiere, altfel, orice le modifica lor programul ne va modifica si noua aspectul modelelor
.
Oricum trag linie in ceea ce priveste activitatea mea organizatorica cu un mare gol in suflet si cu parerea de rau ca nu s-a incheiat pe masura felului cum a inceput. Nu vreau sa iau decizii sub impulsul supararii, dar cred ca n-am mana buna la "parteneri" de expozitii (nu ma refer la cei alaturi de care am expus) ...
Sper totusi ca evenimentele neplacute de la expozitii sa nu strice cheful de a expune al nimanui. In primul rand o facem pentru vizitatori si nu pentru dedesupturile si interesele muzeelor sau conducerii acestora.
Ma oresc aici si mai zic: Wurger, frate, coletul s-a reintors. Ce sa scriu pe el? Adresant necunoscut?
Nici mie nu mi-a raspuns la telefon.
Bafta!