Expozitie de machete la Vaslui
Postat 10 July 2006 - 03:23 PM
Oameni buni eu de fapt sunt din Vaslui,si daca e rost de expozitie pot veni si eu cu ceva machete -doar sa vad care mai fac fata.
Specificul meu fuse pina nu demult machetele de carton tip Maly modelarz dar din lipsa de timp am trecut pe plastic.
Din pacate machetele de carton s-au cam sifonat intre timp si nu mai merita expuse dar vin cu vre-o doua avioane si eu.
Astept vesti
Specificul meu fuse pina nu demult machetele de carton tip Maly modelarz dar din lipsa de timp am trecut pe plastic.
Din pacate machetele de carton s-au cam sifonat intre timp si nu mai merita expuse dar vin cu vre-o doua avioane si eu.
Astept vesti
Postat 10 August 2006 - 09:57 AM
Deci, domnilor, in afara de mine, Grek, AlexPl, Victordegalati si Musashi cine mai vine?
Expozitia se deschide sambata 26 august si tine o luna. Ar trebui sa ajungem cu machetele cel tarziu vineri 25 august.
Pana luni trebuie sa stiu cam ce spatiu va ocupa fiecare si numarul de machete.
Astept informatii.
Bafta!
Expozitia se deschide sambata 26 august si tine o luna. Ar trebui sa ajungem cu machetele cel tarziu vineri 25 august.
Pana luni trebuie sa stiu cam ce spatiu va ocupa fiecare si numarul de machete.
Astept informatii.
Bafta!
Postat 10 August 2006 - 11:38 AM
Ah, da, merci...Iesit din transilvania centrala, sunt pierdut. Si am fost lenest, n-am vazut pe un harta....
Me parese foarte distant de la brasov pentru un zile la ultimu week end in Romania :-?
Sril France minus 21 zile
Me parese foarte distant de la brasov pentru un zile la ultimu week end in Romania :-?
Sril France minus 21 zile
Aceasta postare a fost editata de Sril: 10 August 2006 - 11:41 AM