Expozitie de machete la Vaslui
Postat 30 May 2006 - 01:17 PM
Sistem de paza cu senzori de miscare si senzori termici?
Camere de luat vederi ca sa vedem "inamicul"?
Lasind gluma la o parte, eu pot pune la dispozitie o masina incapatoare cu care sa iau alti 2 "colegi" impreuna cu jucariile lor pina acolo si inapoi.
Dar trebuie sincronizat totul foarte bine.
Daca plecam dimineata, cand ajungem acolo sa fie totul pregatit, sa punem machetele, sa inchidem vitrinele si sa plecam
PS Se subintelege ca este vorba despre o zi de sambata sau cel mai rau duminica. Nu cred ca poate cineva sa plece in timpul saptamanii de la munca......
Camere de luat vederi ca sa vedem "inamicul"?
Lasind gluma la o parte, eu pot pune la dispozitie o masina incapatoare cu care sa iau alti 2 "colegi" impreuna cu jucariile lor pina acolo si inapoi.
Dar trebuie sincronizat totul foarte bine.
Daca plecam dimineata, cand ajungem acolo sa fie totul pregatit, sa punem machetele, sa inchidem vitrinele si sa plecam
PS Se subintelege ca este vorba despre o zi de sambata sau cel mai rau duminica. Nu cred ca poate cineva sa plece in timpul saptamanii de la munca......
Aceasta postare a fost editata de AlexPl: 30 May 2006 - 01:28 PM
Postat 30 May 2006 - 03:30 PM
Pai atunci hai sa facem la fel ca pentru Muzeul Militar
Sa facem un fel de inscriere electronica, sa vedem cam cate machete se aduna. Contabilizam, facem un total si vedem daca merita.
Ma inscriu eu primul cu 20 machete care vor ocupa cam echivalentul unui raft de vitrina de la Muzeul Militar. Nu e nevoie de cazare si transport, pentru ca vin pe cont propriu.
Sa facem un fel de inscriere electronica, sa vedem cam cate machete se aduna. Contabilizam, facem un total si vedem daca merita.
Ma inscriu eu primul cu 20 machete care vor ocupa cam echivalentul unui raft de vitrina de la Muzeul Militar. Nu e nevoie de cazare si transport, pentru ca vin pe cont propriu.
Postat 30 May 2006 - 04:31 PM
sal,subscriu si eu cu vreo dpua nave de epoca ,cam 0,5 mp.
in plus ma pot deplasa foarte usor si la primire si la tot ce aveti nevoie,chiar si in cursul saptaminii,ma ales ca am si neamuri prin vaslui.
daca la mmn nu am putut veni,macar acum sa ajut si eu mai mult.
victor
in plus ma pot deplasa foarte usor si la primire si la tot ce aveti nevoie,chiar si in cursul saptaminii,ma ales ca am si neamuri prin vaslui.
daca la mmn nu am putut veni,macar acum sa ajut si eu mai mult.
victor
Postat 31 May 2006 - 05:01 PM
victordegalati, la May 31 2006, 04:23 PM, a spus:
eu luni ajung in vaslui ,dac este nevoie pot sa ma duc pina la muzeu sa dau o raita,eventual sa fac poze la spatiile de expozitie,orice este nevoie
Cred ca lunea este inchis muzeul. Incearca sa iei legatura cu doamna Viorica Zguta. Este director adjunct al Muzeului Judetean Vaslui.
Ar fi interesant de vazut exact conditiile, marimea spatiului, etc. direct de la fata locului.
Bafta!
Postat 05 June 2006 - 11:33 AM
Si eu as vrea sa particip, dar trebuie sa stiu exact toate datele problemei: cand se duc si cand se ridica machetele si unde sunt expuse (ce spatiu e disponibil). In functie de spatiu, ma orientez cu cate machete vin.........nu as vrea sa le mai inghesui ca la MMN.
Postat 05 June 2006 - 04:21 PM
deci am ajuns astazi in vaslui si am luat legatura cu d-ra director,
spatiul este destul de mare cam 20 m pe 12 m putin neregulat.
exista vitrine inchise ce se pot monta pe perimetrul salii,inclusiv cei doi stilpi din mijloc.se poate asigura o incapere in spate pentru depozitarea ambalajelor etc.
expozitia este pazita zi si noapte,muzeul fiind in spatele prefecturii in centrul orasului.
spatiul este destul de mare cam 20 m pe 12 m putin neregulat.
exista vitrine inchise ce se pot monta pe perimetrul salii,inclusiv cei doi stilpi din mijloc.se poate asigura o incapere in spate pentru depozitarea ambalajelor etc.
expozitia este pazita zi si noapte,muzeul fiind in spatele prefecturii in centrul orasului.
Postat 05 June 2006 - 09:31 PM
Vreo luna. Daca avem garantie de securitate ma bate si pe mine gandul sa particip cu ceva daci micuti, pe acolo, daca se inscriu in tematica. Nu stiu daca ma duc personal ca e prea devreme dar daca daca trimitem din Bucuresti (poate merge chiar Grek ) as participa si eu.