Forum Machete,Modelism,Hobby: Expozitie de machete la Vaslui - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Expozitie de machete la Vaslui

#61 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 26 August 2006 - 10:39 PM

ben, la Aug 25 2006, 05:23 PM, a spus:

Am spionat si trebuie sa recunosc ca imi plac.Este adevarat ca ar fi fost bine sa fie mai ampla,dar e bine si asa.Imi plac in mod deosebit zburatoarele,mai ales cele cu inmatriculare romaneasca.FELICITARI.

se vede

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0188.jpg

#62 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 26 August 2006 - 10:43 PM

Da, da!
Am vazut si eu! Imagine postata
:-D
Bafta!

#63 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior

Postat 26 August 2006 - 11:03 PM

si ca sa fim corecti,sa aducem multe multumiri celor de la muzeu care ne-au primit cu inima deschisa,moldoveneste,si au depus oleaca de munca la montarea vitrinelor,amenajarea lor si la materialul didactic pus la dispozitie

#64 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 26 August 2006 - 11:09 PM

Hai ca fac un topic nou si povestim acolo cu imagini cu tot.
Toata povestea incepand de la ziua dinaintea plecarii.
Bafta!

#65 Useril este offline   Arhi 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 05-October 05

Postat 26 August 2006 - 11:34 PM

Cam putini vizitatori, dupa cum se vede... Cum ati stat cu promovarea, ceva presa, invitati etc.?
Oricum, felicitari!

#66 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 07 October 2006 - 03:36 PM

BREAKING NEWS!!!

De la corespondentul din teren Crios...Am aflat ca multe din machetele care au foist expuse la Vaslui au avut o soarta tragica, multe dintre ele fiind distruse, in proportie mai mare sau mai mica :-) :pint:

Asta deoarece onor conducerea a decis inchiderea mai devreme a expozitiei si s-au apucat sa le stranga "cu maini grijulii" domniile lor. :-D

Probabil ca sentimentul de furie si desertaciune care ii insoteste pe cei care au fost la fata locului nu va putea fi exprimat clar decat de ei.

Eu doar vroiam sa va aduc la cunostiinta !!!!

Deci... CAND FACEM ASOCIATIA ????!!!!!

#67 Useril este offline   MiG 

• Membru senior
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 19-January 05

Postat 07 October 2006 - 05:23 PM

salut

acum am ajuns si eu acasa de la vaslui

pt cei cu inima cat un purice..machetele nu sunt chiar distruse...desi e clar ca au fost manipulate mai mult sau mai putin neatent...crios a inregistrat cea mai naspa avarie la una din dioramele lui, la fel un blenheim la 1.72 cu fuselajul plesnit, rotile trenului principal, mitraliera din turela dosara desprinsa..sa zicem avarii 20%, in rest cate un tub pitot/mitraliera slabit
la capitolul terestre, un camion la 1/35 are "axul planetar rupt" si i se misca roata stanga fata cateva tancuri mai au fuste slabite. Dioramele lui Olaf au scapat neatinse la prima vedere.
din pacate mai aiurea a fost atitudinea celor de la muzeu care aproape ne-au dat afara

asta e...
desi crios era mai pesimist, eu subscriu la ceea ce a spus Flyboy cu asociatia..in caz ca mai are chef cineva de expozitii

Aceasta postare a fost editata de MiG: 07 October 2006 - 05:53 PM

#68 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior

Postat 07 October 2006 - 05:50 PM

acum am ajuns si eu acasa,expozitia de la vaslui fata de cit de frumos a inceput s-a terminat intr-un mod execrabil,dar asta e mergem inainte

#69 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 07 October 2006 - 05:59 PM

Cand am citit postarea lui FlyBoy, am avut impresia aia care o ai cand citesti o gazeta de scandal de 1 leu :pint:

Ma bucur ca au postat si cei care au fost cu adevarat implicati, si au avut informatii pertinente, la 'prima mana'. Oricum, se pare ca varianta cu 'expo la distanta' e destul de nefericita...

#70 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 07 October 2006 - 07:07 PM

Cu sau fara asociatie si oricit de mica ar fi distanta, nu cred ca sint solutii ce rezolva graba si neseriozitatea unor organizatori de expozitii. :-D Singura solutie e sa nu vii la expozitie cu machete de suflet! :-)
Ba ar fi o solutie: la o expozitie anuntata pentru 30 de zile, sa mergem sa ridicam exponatele dupa ....15! :pint:
Pacat!

#71 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 07 October 2006 - 07:34 PM

Z-mare, la Oct 7 2006, 07:07 PM, a spus:

Singura solutie e sa nu vii la expozitie cu machete de suflet!

Nu prea tine, cel putin la mine. Cand le-am trimis m-am uitat sa trimit din cele la care nu tineam asa mult si am descoperit ca nu as fi trimis nimic. Asa ca am trimis cele care incapeau mai bine in cutie.

#72 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 07 October 2006 - 09:18 PM

Frate Olaf si tu ai un omulet sarit de la locul lui, nu mai stiu de pe ce diorama.
Singurii care n-au avut machete afectate au fost Mig si Victordegalati.
N-am nici chef nici dispozitie la momentul asta sa-mi exprim dezamagirea profunda pe care inca o simt din plin.
Spun si pe forum, cu mana pe inima si fara sa gresesc ca si daca era club sau federatie, asta nu rezolva problema.
Z-mare a zis una in gluma, dar tare mi-e teama ca are mare dreptate cu stransul expozitiei si mai devreme decat s-a stabilit.
Problema este ca ne-am aflat intr-un loc in care n-am avut control sub nici o forma.
Am o mare suparare pe doi dintre membrii forumului care sunt din Vaslui si care n-au suflat nici cea mai mica vorba despre ce s-a intamplat acolo pe toata perioada desfasurarii expozitiei.
Vreau sa mai spun ca l-am rugat pe domnul Craciunoiu sa-mi aloce un spatiu in viitorul numar al revistei Modelism in care sa povestesc despre expozitiile de la Vaslui si Orastie. Ma bucur ca nu am dat inca materialul pentru ca va arata cu totul altfel decat ar fi aratat initial. Partea cu Vasluiul cu siguranta va arata altfel.
Sunt in pregatire inca doua expozitii. Una la Muzeul Aviatiei Bucuresti si una la Alba-Iulia si dupa cum a zis Victoras: mergem inainte. Asta inseamna ca putem merge inainte doar daca avem controlul a ceea ce se poate intampla. Asta inseamna ca e de preferat sa facem expozitii doar in orasele unde numarul de expozanti este majoritar din zona sau din apropiere, altfel, orice le modifica lor programul ne va modifica si noua aspectul modelelor :-D .
Oricum trag linie in ceea ce priveste activitatea mea organizatorica cu un mare gol in suflet si cu parerea de rau ca nu s-a incheiat pe masura felului cum a inceput. Nu vreau sa iau decizii sub impulsul supararii, dar cred ca n-am mana buna la "parteneri" de expozitii (nu ma refer la cei alaturi de care am expus) ...
Sper totusi ca evenimentele neplacute de la expozitii sa nu strice cheful de a expune al nimanui. In primul rand o facem pentru vizitatori si nu pentru dedesupturile si interesele muzeelor sau conducerii acestora.
Ma oresc aici si mai zic: Wurger, frate, coletul s-a reintors. Ce sa scriu pe el? Adresant necunoscut?:pint: Nici mie nu mi-a raspuns la telefon.
Bafta!

#73 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 08 October 2006 - 12:03 AM

crios, la Oct 7 2006, 09:18 PM, a spus:

Frate Olaf si tu ai un omulet sarit de la locul lui

Macar sunt toti? Pomii mai au crengi? :cry: :cry: :cry:

#74 Useril este offline   MiG 

• Membru senior
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 19-January 05

Postat 08 October 2006 - 08:02 AM

parea un omulet (arcas??) cazut in timpul transportului la dus...era in cutie cand au trebuit puse dioramele la loc.

#75 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior

Postat 08 October 2006 - 10:51 AM

era un mic mic omulet cu o sabie intr-o mina si un scut in cealalata,,copaceii erau intregi cel putin la vederea lor,mici necazuri parca mai erau,dar sper sa se poata repara

#76 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 08 October 2006 - 12:03 PM

Azi vine AlexPl pe la mine sa-si ia modelele si o sa le luam la mana sa vedem mai amanuntit ce si cum.
Toate machetele cu exceptia celor ale lui Mig si Victor care si le-au luat sunt la mine acasa in cutii. Sper sa nu fie amestecate intre ele.
Bafta!

#77 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 08 October 2006 - 08:54 PM

AlexPl si Grek si-au luat machetele. Mai sunt la mine cele ale lui Cata si Olaf inclusiv coletul lui Wurger care s-a plimbat nestingherit de la Bucuresti la Vaslui si inapoi.:pint:
Bafta!

#78 Useril este offline   grek 

• Membru senior
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 20-December 04
  • Interests:blindate si aviatie

Postat 09 October 2006 - 09:48 AM

Ieri seara mi-am dus acasa copiii raniti....... :cry:
Am inceput munca de reparare a masinilor si ma pregatesc pentru urmatoarea expozitie (muzeul aviatiei), cu speranta ca nu se va mai termina in halul asta....machete stricate si nervi.
S-auzim de bine!

#79 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior

Postat 12 October 2006 - 07:00 PM

mult sprijin ,sufletesc,din partea mea,dar si eu si crios nu am putut sa facem mai mult de atit,
pacat pentru exponate si rusine celor de la vaslui,nu a vrut nimeni sa spuna dar nici
macar sa ne astepte cineva si sa spuna "scuzati-ne,multumim,etc."
si ce frumos incepuse totul si cite promisiuni de genul:
"daca merge bine organizam la fel la husi,birlad,iasi"
din punctul meu de vedere si-au vazut sacii in car si cu asta basta,
cam la atit se rezuma cultura pacilea pi la noi pi-n moldova
mie ,sincer imi pare rau ca v-am cerut ajutorul si pe undeva m-am facut de rusine
desi asi spune lor rusine,celor ce ne-au invitat,
cu stima,
victor

#80 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 12 October 2006 - 07:34 PM

Asta e Victoras! Am patit-o si pe asta doar ca doar o data vede nasul puta finului ...
Bafta!

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi