Aceasta postare a fost editata de americanul: 29 September 2013 - 07:01 AM
Pagina 1 din 1
ultimele idei colaj 1/35
Postat 30 September 2013 - 10:59 AM
Salut,
Panther-ul tot 1:35? E o problema cu lopata aia, cred ca e dintr-un film cu Tiger-ul I early. A ta e prima macheta de Panther de orice fel, la care vad o lopata pe planseul frontal. Ai cumva o poza de epoca cu chestia asta? Si capetele alea de cablu de pe lateral?
Spor!
Panther-ul tot 1:35? E o problema cu lopata aia, cred ca e dintr-un film cu Tiger-ul I early. A ta e prima macheta de Panther de orice fel, la care vad o lopata pe planseul frontal. Ai cumva o poza de epoca cu chestia asta? Si capetele alea de cablu de pe lateral?
Spor!
Aceasta postare a fost editata de livium: 30 September 2013 - 11:01 AM
Postat 30 September 2013 - 11:25 AM
Masinile arata ok dar la prima diorama este o problema cu distanta dintre cele doua blindate. Din cate vad eu, dupa pozitiile soldatilor, acolo este o lupta. Si daca este asa, trebuie lasata o oarece distanta dintre cele doua blindate. Doamne fereste o lovitura primita de unul din ele, prin explozie va fi avariat si al doilea.
Si intr-adevar, scoate lopata aia de pe Panther. Masina arata chiar foarte bine dar lopata aia nu are ce cauta acolo.
Si intr-adevar, scoate lopata aia de pe Panther. Masina arata chiar foarte bine dar lopata aia nu are ce cauta acolo.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1