MODEL IST nr.8
Postat 24 September 2013 - 09:36 PM
Fiindca tocmai se implinesc 5 ani de cand a aprut revista MODEL IST, ne-am gandit ca ar fii cazul sa dam drumul si numarului 8. A fost un an greu pentru edituri, si pentru pressa tiparita in general insa incercam sa mergem mai departe. Cuprinsul acestui numar este 99% gata, dar pana la aparitie mai poate suporta mici modificari. Deci...
MYSTERE IDF (kit review Azur FRROM) - Eduard Badescu
Navomodele pentru începatori şi nu numai Partea a opta - Cristian Marin
Junkers Ju-86 E 1/72 Italeri - Marin Gigi Cristinel
Produsele AK Interactive - Alexandru Dumitrescu
Adequate Response - 2011, trageri reale deasupra peninsulei Crimeea Samir N. ȘEICAMET
Kitul SG 38 la 1/32 al firmei HpH - Radu Branzan
Ofiţer din Regimentul 2 cavalerie Punjaab - Probyn’s Horse, în timpul revoltei indiene din 1857 - Calin Ungureanu
MONEDELE SI CELE MAI MARI NAVE DE RAZBOI PARTICIPANTE LA AL II-LEA RAZBOI MONDIAL - Samoila Stefan
Dosar PZL 11f /c (kit review Azur FRROm 1/72/ poze inedite de arhive / documente facsimil din arhivele statului) - Stoica Horia
CONTRIBUŢII ROMÂNEŞTI LA PROIECTAREA ŞI CONSTRUIREA APARATELOR DE ZBOR LA ȊNCEPUTUL SECOLULUI XX - Valeriu Avram
Aurel Vlaicu și aviatorii brașoveni – Medalie comemorativa – Alcibiade Kivu
Foto albumul editiei Planorul RG-5
MODELIST ACADEMY- Mihai Andrei – Rubrica de amintiri eromodelistice!
MYSTERE IDF (kit review Azur FRROM) - Eduard Badescu
Navomodele pentru începatori şi nu numai Partea a opta - Cristian Marin
Junkers Ju-86 E 1/72 Italeri - Marin Gigi Cristinel
Produsele AK Interactive - Alexandru Dumitrescu
Adequate Response - 2011, trageri reale deasupra peninsulei Crimeea Samir N. ȘEICAMET
Kitul SG 38 la 1/32 al firmei HpH - Radu Branzan
Ofiţer din Regimentul 2 cavalerie Punjaab - Probyn’s Horse, în timpul revoltei indiene din 1857 - Calin Ungureanu
MONEDELE SI CELE MAI MARI NAVE DE RAZBOI PARTICIPANTE LA AL II-LEA RAZBOI MONDIAL - Samoila Stefan
Dosar PZL 11f /c (kit review Azur FRROm 1/72/ poze inedite de arhive / documente facsimil din arhivele statului) - Stoica Horia
CONTRIBUŢII ROMÂNEŞTI LA PROIECTAREA ŞI CONSTRUIREA APARATELOR DE ZBOR LA ȊNCEPUTUL SECOLULUI XX - Valeriu Avram
Aurel Vlaicu și aviatorii brașoveni – Medalie comemorativa – Alcibiade Kivu
Foto albumul editiei Planorul RG-5
MODELIST ACADEMY- Mihai Andrei – Rubrica de amintiri eromodelistice!
Postat 25 October 2013 - 09:30 PM
La cererea cateorva modelisti fanatici, vom avea si o macheta de carton este vorba de
CSS Pioneer - submarin confederat.
http://en.wikipedia....%28submarine%29
iar articolul
l-am restructurat astefel
Dosar PZL 11f /c (kit review Azur FRROm 1/72)
Foto Album PZL 11 B in Romania
Foto Album PZL 11 F in Romania
poza inedite cu camuflaje inedite nepublicate nici un Roma Fighter Colours si poze recolorate pentru inspiratie.
.
CSS Pioneer - submarin confederat.
http://en.wikipedia....%28submarine%29
iar articolul
l-am restructurat astefel
Dosar PZL 11f /c (kit review Azur FRROm 1/72)
Foto Album PZL 11 B in Romania
Foto Album PZL 11 F in Romania
poza inedite cu camuflaje inedite nepublicate nici un Roma Fighter Colours si poze recolorate pentru inspiratie.
.
Postat 24 January 2014 - 04:46 PM
Horia, ai sa incepem o treaba ca lumea!!!
Fa un scurt sumar al primelor 7 numere, cred ca nu-ti ia mai mult de 20 de minute, si deschide un topic separat intitulat ModelIst, pune sapte postari, cu cele sapte sumare, apoi numarul opt ( ceva similar cu "Lumea aviatiei"). Eu o sa-l prind in pioneze si daca e cazul deschid un topic separata. pentru comentarii.
Asa o sa se vada mai bine munca voastra.
Fa un scurt sumar al primelor 7 numere, cred ca nu-ti ia mai mult de 20 de minute, si deschide un topic separat intitulat ModelIst, pune sapte postari, cu cele sapte sumare, apoi numarul opt ( ceva similar cu "Lumea aviatiei"). Eu o sa-l prind in pioneze si daca e cazul deschid un topic separata. pentru comentarii.
Asa o sa se vada mai bine munca voastra.
Postat 24 January 2014 - 05:17 PM
http://www.revista-m...pre-Revista.php
http://www.revista-m...nut-Revista.php
http://www.revista-m...nut-Revista.php
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 24 January 2014 - 05:18 PM
Postat 28 January 2014 - 10:55 PM
Oricat am incerca, MODEL IST nr 8 cu 84 de pagini (fata de 70 de pagini cat avea MODEL iST nr.7) nu o putem pastra la 20 lei.
MODEL IST 8 va fii 25 lei.
Cu toate acestea nu cred ca pentru o revista care apare o data pe an este mult. Are 14 pagini in plus care merita. O sa vedeti cand veti avea revista in mana.
Deasemenea taxele postale gratuite vor ramane doar pentru cei care platesc revista prin viramnet bancar sau trimit baiiin avans prin mandat postal. La cei care doresc plata ramburs se mai aduga 5 lei, astfel nu mai renteaza deloc trimisul prin posta!
Totusi pana la aparitia revistei pretul este 20 lei pentru cei care platesc in avans in contul RAIFFAISEN BANK: STOICA HORIA GABRIEL, IBAN: RO14RZBR 0000 0600 1049 9615.
Atasez editoralul pentru ca e de mare valoare, prima data pentru ca e scris de subsemnatul si apoi pentru ca zice lucruri interesante in a doua parte!
Asteptam reactii
MODEL IST 8 va fii 25 lei.
Cu toate acestea nu cred ca pentru o revista care apare o data pe an este mult. Are 14 pagini in plus care merita. O sa vedeti cand veti avea revista in mana.
Deasemenea taxele postale gratuite vor ramane doar pentru cei care platesc revista prin viramnet bancar sau trimit baiiin avans prin mandat postal. La cei care doresc plata ramburs se mai aduga 5 lei, astfel nu mai renteaza deloc trimisul prin posta!
Totusi pana la aparitia revistei pretul este 20 lei pentru cei care platesc in avans in contul RAIFFAISEN BANK: STOICA HORIA GABRIEL, IBAN: RO14RZBR 0000 0600 1049 9615.
Atasez editoralul pentru ca e de mare valoare, prima data pentru ca e scris de subsemnatul si apoi pentru ca zice lucruri interesante in a doua parte!
Asteptam reactii