Cu ideea acestei vignete am plecat de la Alba Iulia si de aproxim. 3 luni lucrez la ea.
Acest serial de televiziune care a incantat generatii intregi de-a lungul timpului ,reprezinta o fila istorica a cinematografiei romanesti(lasam deopate partea de propaganda a serialului).Din cele zece episoade cu scene memorabile am ales secventa "geamantanul" min. 9 si 9 sec.(youtube).

In continuare incerc sa prezint etapele lucrarii :
Pentru Pistruiatul,gamantanul am folosit kitul ICM 35561,dupa operatii-le de inceput(spalare,debravurare,lipire) am modificat pozitia corpului cu multa chituire(poxilina).Am atasat guler camasa(folie de aluminiu).La podoaba capilara am folosit melana. Partea de "terminatie" a sosetelor tot folie de aluminiu si in ultimul rand palmele cara i-au apartinut lui von HJ-Jungen (miniart 35086) existand o diferenta de proportii am ameliorat diferenta prin "scrijelirea" acestora.

Pentru cainele Calu am folosit cainele din kitul Tamya 1/35 livestock set.Ulterior fotogr. din folie de aluminiu i s-a atasat la gat o ,,zgarda,lucram la vopsirea acestuia.