Forum Machete,Modelism,Hobby: Machete Navo Timisoara - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Machete Navo Timisoara

#1 Useril este offline   Motorrad 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 02-September 13
  • Interests:aeromodele, navomodele

Postat 16 September 2013 - 09:52 AM

Pentru navomodelistii din Timisoara.

Zilele trecute am gasit in Real II (Aradului), pe aleea de langa casele de marcat, un magazin de acela patrat cu jucatii, care are de vanzare machete navo de la Mantua si Sergal. Cred ca sunt singurii din Timisoara.

#2 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 17 September 2013 - 07:36 AM

Salutare,
asa este, de cateva luni unul din magazinele de tip insula din galeria Real din Aradului vinde machete navo din lemn.

De asemenea, ca si o completare, tot pentru modelisti, de putina vreme la mall la magazinul specializat de curand pe produse LEGO, se gasesc si machete Revell intr-o gama destul de mare. Un magazin similar am vazut in vara la Brasov, dar faptul ca dupa o lunga perioada de abstinenta se vand machete si pe plaiurile timisorene este un lucru bun.

#3 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 08 October 2013 - 12:58 PM

Salutare,
pentru cei doritori magazinul care comercializeaza machete din lemn (navomodele) s-a mutat in spatiul propriu la Galeria 1.
Sunt disponibile mai multe machete cu diferite preturi, pentru cei doritori a vedea cum se confectioneaza o macheta din lemn patronul firmei asambleaza o nava la fata locului (exista o macheta in curs de constructie), se aduc si kituri din plastic.

Momentan sunt disponibile kituri Airfix, din aceasta saptamana vor fi disponibile si kituri Tamyia.

#4 Useril este offline   cris109 

• Membru deplin
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 08 October 2013 - 03:48 PM

Vezi postareastageexp, la 08 October 2013 - 12:58 PM, a spus:

Salutare,
pentru cei doritori magazinul care comercializeaza machete din lemn (navomodele) s-a mutat in spatiul propriu la Galeria 1.
Sunt disponibile mai multe machete cu diferite preturi, pentru cei doritori a vedea cum se confectioneaza o macheta din lemn patronul firmei asambleaza o nava la fata locului (exista o macheta in curs de constructie), se aduc si kituri din plastic.

Momentan sunt disponibile kituri Airfix, din aceasta saptamana vor fi disponibile si kituri Tamyia.

Ambele vesti sunt cat se poate de bune!.Sper ca incetul cu incetul sa putem gasi o gama mai larga de machete si in Timisoara. Multumim pentru info!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi