Pagina 1 din 1
Bunicu'
Postat 04 September 2013 - 07:44 AM
Din contra Alex, creasta trebuia putin mai pronuntata . Uita-te la poza atasata. Ai dreptate in privinta pleoapelor insa, o sa le mai corectez putin. Sculptura digitala este facuta intr-adevar in Zbrush. La vopsit zic pas pe o perioada nedeterminata....totusi este posibil ca lucrarea asta sa fie vopsita insa nu de mine.
Postat 04 September 2013 - 04:31 PM
M-am exprimat gresit. Ma refeream la ceva in genul:
http://gyazo.com/7fb...2580e547df08328
Vazut superior si in sectiune. Al dumneavoastra e primul, rotunjit si cu planurile care alcatuiesc creasta la un unghi mai mic, iar in imagine, pe langa faptul ca e mai ascutita creasta (accentuata in modul acesta) planurile sunt la un unghi ceva mai mare. Eu ma refeream doar la marirea unghiului dintre planuri, nu la ascutirea muchiei. Nu stiu daca m-am facut inteles, dar macar am incercat :D. Si ar fi mare pacat sa nu fie vopsit, fie de dumneavoastra fie de altcineva. De cele mai multe ori vopseaua face o lucrare sa arate mult, mult mai bine. Pe deviant art de exemplu e o diferenta enorma intre lucrarile grunduite si cele terminate, chiar daca sculpturile arata extraordinar si intr-o singura culoare. Spor sa aveti si astept urmatoarea lucrare! :D.
http://gyazo.com/7fb...2580e547df08328
Vazut superior si in sectiune. Al dumneavoastra e primul, rotunjit si cu planurile care alcatuiesc creasta la un unghi mai mic, iar in imagine, pe langa faptul ca e mai ascutita creasta (accentuata in modul acesta) planurile sunt la un unghi ceva mai mare. Eu ma refeream doar la marirea unghiului dintre planuri, nu la ascutirea muchiei. Nu stiu daca m-am facut inteles, dar macar am incercat :D. Si ar fi mare pacat sa nu fie vopsit, fie de dumneavoastra fie de altcineva. De cele mai multe ori vopseaua face o lucrare sa arate mult, mult mai bine. Pe deviant art de exemplu e o diferenta enorma intre lucrarile grunduite si cele terminate, chiar daca sculpturile arata extraordinar si intr-o singura culoare. Spor sa aveti si astept urmatoarea lucrare! :D.
Postat 04 September 2013 - 05:11 PM
Da Alex, acum am inteles ce ai vrut sa spui, si ai perfecta dreptate. Am inteles gresit ce ai vrut sa spui prima data, am crezut ca te referi la intreaga calota craniana (care intre noi fie vorba tinde spre forma unei creste.....mai multa sau mai putin spun). Observatia este foarta buna, sunt convins ca ar fi dat un plus lucrarii daca as fi "vazut-o" la momentul potrivit. Ai un ochi foarte bun, pacat ca din cate am inteles nu ai timp suficient la dispozitie ca sa-ti desfasori talentul. In orice caz, sunt convins ca pe viitor vei scoate lucrari f.bune. Bafta acolo unde esti si spor la treaba in continuare.
Postat 16 September 2013 - 07:12 PM
Multumesc frumos pentru poze axor. Pictura a fost realizata de catre Calin (wurger), si din cate am inteles nu este inca finalizata. Vina este a mea deoarece nu am trimis lucrarea in timp util, pentru a putea sa se ocupe de ea asa cum ar fi vrut. Nu stiu voua daca va, dar mie imi. Prima lucrare pe care o fac si care o vad pictata, deci imi urez un la cat mai multe d-astea ca a inceput sa-mi placa.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1