M-am hotarat sa ma inham la constructia acestei corabii. Desi nu am experienta deloc in asa ceva, stiu ca este ceva care m-ar pasiona, fiind atras de corabii. Poate ca este mai bine sa ies tot kit-ul deoadata, dar cum resursele financiare sunt limitate, este si aceasta o metoda. In plus, pentru un incepator, este mai usor deoarece contine un ghid de constructie pas cu pas.
Le-am trimis un e-mail celor care se ocupa cu distribuirea acestei colectii, la care am primit urmatorul rapsuns:
,,Colectia Endeavour cuprinde 125 de aparitii pana in 2016. Pretul de abonare de la nr.2 pana la nr.9 este de 159,20 lei. Plata o efectuati in contul: RO 14 RNCB 0089 0037 2253 0001 BCR THEODOR PALLADY. Dupa efectuarea platii va rog sa transmiteti adresa de livrare pe mail la:
abonamente@zirkonmedia.ro si o copia documentului de plata (copie a chitantei ce v-a fost emisa de catre banca). Plata se poate efectua prin virament bancar la un sediu BCR sau prin Mandat postal la orice oficiu postal. In 2013 revista va avea aparitii bilunare, iar din 2014 va fi saptamanala. Livrarea se face la adresa de acasa sau de la serviciu. Nu facem livrari in magazinele Inmedio".
Nu am inteles cum vor fi livrate dupa numarul 9.
O sa astept aparitia urmatoarelor doua numere dupa care ma voi apuca de treaba. Am sa incerc sa ma documentez intre timp privind sculele si materialele necesare suplimentare, iar daca voi avea nelamuriri, am sa revin cu intrebari.
Va urez toate cele bune!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 04 September 2013 - 08:19 AM