JangBogo...
sincer habar n-am cat am stat in magazin.
A fost o poveste intreaga sa-l gasesc, in primul rand (Kolnul are cu ceva peste 1 milion de locuitori, la care se mai adauga si turistii...sa tot fie ceva "teritoriu").
Initial am dat din pura intamplare peste ceva asemanator, un supermarket(ca altfel nu pot sa-i spun), dar dedicat exclusiv impatimitilor de jocuri video, monsteri, Star Wars etc. Fabulos, recunosc, chiar daca eu cautam altceva. Bun. Lamurindu-ma ca nu-i camara mea, l-am intrebat pe ...cred ca era proprietarul magazinului,
"where can I find a store like this, but dedicated to modelers...you know what I mean" ? "
Ja, Naturlich" zice el, si-mi explica pe unde sa merg, cate cladiri sa ocolesc prin stanga si cate prin dreapta, unde sa stau si unde sa traversez,cum se cheama magazinul (care de fapt sunt doua) etc.
Fifteen minutes to walk, from here. Gata, am priceput. Baga mare...si deodata...raiul pe pamant, nu alta.
Intru. Prima data mi se "ia curentul",cred ca am zis ceva neaosh (nu-mi amintesc sigur, dar cred ca era un fel de injuratura, ceva cu "bagatu' - noroc ca in limba mea natala si cu voce coborata),pe urma incep sa-mi revin si sa privesc in jurul meu. Era mare, lat, adinc,iar dupa un minut am realizat si cat era de inalt. Si peste tot stive si vitrine garnisite cu tot ce-ti poti dori, imagina, sau chiar mai mult.
Un domn mai in varsta si vreo doi flacai, erau gazdele. M-au salutat, i-am salutat (sper) dupa care...
Desigur ca am cumparat ceva, desi la ce se gasea inauntru, achizitiile mele nu reprezentau decat o mica zgarietura pe o placa de sticla. Platesc, ies (inca buimac), fac vreo doua zeci de metri, dupa care... imi aduc aminte de fratii mei de pe forum (adica voi).
" Bah, zic, trebuia sa fac niste poze, pentru baieti; asa se cade" Stanga-mprejur si intru din nou. Tinerii tocmai faceau o demonstratie cu o clona zburatoare, din cele care pot si filma din aer , desigur, prin magazin.
Intru si intreb "
can I take some photos, in your store ? "
Yes sir, of course, take your time, no problems.
Si incep...dar de unde sa incep si cu ce ? Nu conteaza, da-i foc automat, scurt sa nu deranjez prea mult si... asta a fost; cred ca v-ati format si voi o idee.
Asta se intampla joi (acu o saptamana). M-am temperat la gandul ca sambata (pe 24) urma expozitia din Koblenz, unde eram absolut sigur ca vor fi alte cheltuieli.
Si au fost. Acolo(la expozitie) stivele erau si mai mari, in plus existau si "rasini". Asta-i alta poveste si alte poze pe care o sa le spun mai tarziu.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 29 August 2013 - 09:37 AM