Kitul face parte dintr-un proiect shermanist, inceput cu mai mult timp ,in urma pt o campanie de pe armorama,deci vor mai urma inca cateva Sherman-uri.Deocamdata numai lui asta ia venit randul la finalizare.Cateva mici lipsuri ,vizavi de varianta de inmatriculare aleasa de mine:
-decaluri incomplete;asa a ramas cu decalurile din kit,pt ca un set de decaluri complet costa cat kitul
-galetii erau cu spite[gauri],in kit sunt galeti plini;desi am primit un set de galeti de rasina de la Grizalea-aka Dragos,dupa montaj,am remarcat ca erau prea mici,iar senilele stateau aiurea[balanganeau efectiv],asa ca a ramas cu galetii din kit
-senilele date in kit sunt tip T 48 cu sevroane de cauciuc[V-ul],iar varianta mea era echipat cu senile metalice tip T 49;din fericire aveam un set de senile T 49 de la un 4A1 dragonez.
Despre schema de vopsire,nu prea stiu ce sa zic...dupa ce-am vazut pozele alb-negru ,nu am fost foarte convins de schema pe care i-am aplicat-o [OD+negru]...dar cum in cam toate cartile pe care le am ,se da aceasi schema ca si in kit,asa a ramas.Vopsirea s-a facut in sistem dry-brush,cu vopsele Agama.Dupa aplicarea schemei de camo,am observat ca diferenta intre OD-ul Agama si petele de negru,erau aproape inobservabile,asa ca am modulat puternic OD-ul cu galben,pt un mai bun contrast.Efectele de dare s-au facut cu un wash[cu izopropilic] fin cu buff tamiyot .Trenul de rulare a fost tratat cu pigment dust,totul urmat la final de un dry-brush cu metalic.Bulendrele de pe tanc sunt ramasite de la diferite kituri,iar unele sunt facute de mine din kit de modelaj...
Am facut 2 randuri de poze,-sunt un slab fotograf-unele cu blitz,unele fara:

Spor!