Salonul National de Modelism Militar - editia a V-a Bucuresti 2013
Postat 23 August 2013 - 09:26 AM
Mai sunt trei saptamani pana la inceperea amenajarii salonului bucurestean drept pentru care incep sa scriu detali.
-Locul- Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I"
-Sala expozitionala este la etaj, deasupra sali armelor in pavilionul de langa cel de aviatie (un etaj mai sus decat sala unde s-a tinul "Centenarul Vuia" - prietenii "stie" ei)
-Amenajarea 13-14 si prima parte a zilei de 15 septembrie 2013.
-Deschiderea oficiala, masa si dansul - 15 septembrie 2013 ora 12:00.
-Inchiderea- 26 octombrie 2013 ora 12:00
Salonul din acest an va fi dedicat domnului Dr. ing. Cristian Craciunoiu de la a carei trecere in nefiinta se va implini un an.
Din acest moment incep inscrierile participantilor.
Inscrielrie se fac pe adresa "modelism_militar@yahoo.com" si trebuie sa contina:
- numele intreg al participantului
- denumirea machetei/ machetelor
- scara machetei/ machetelor
pentru dioramele si navele care nu au vitrina proprie: dimensiunile de gabarit.
Bafta!
-Locul- Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I"
-Sala expozitionala este la etaj, deasupra sali armelor in pavilionul de langa cel de aviatie (un etaj mai sus decat sala unde s-a tinul "Centenarul Vuia" - prietenii "stie" ei)
-Amenajarea 13-14 si prima parte a zilei de 15 septembrie 2013.
-Deschiderea oficiala, masa si dansul - 15 septembrie 2013 ora 12:00.
-Inchiderea- 26 octombrie 2013 ora 12:00
Salonul din acest an va fi dedicat domnului Dr. ing. Cristian Craciunoiu de la a carei trecere in nefiinta se va implini un an.
Din acest moment incep inscrierile participantilor.
Inscrielrie se fac pe adresa "modelism_militar@yahoo.com" si trebuie sa contina:
- numele intreg al participantului
- denumirea machetei/ machetelor
- scara machetei/ machetelor
pentru dioramele si navele care nu au vitrina proprie: dimensiunile de gabarit.
Bafta!
Postat 25 August 2013 - 08:36 PM
livium, la 23 August 2013 - 04:28 PM, a spus:
Need any help?
Banuiesc ca da mai ales in ultima saptamana dinaintea deschiderii.
DorinC, la 23 August 2013 - 11:57 PM, a spus:
ma intreb daca pot participa si eu cu un blindat 1:35 .
Salonul este de tip "open", dar trebuie sa te inscri asa ca: nume, prenume, denumire macheta, (la ce scara am vazut) si disponibilitatea de a lasa macheta in expozitie de la deschidere (15 septembrie) pana la inchidere (26 octombrie).
abenader, la 24 August 2013 - 10:15 AM, a spus:
in sfarsit ni s-a alocat un spatiu adecvat pentru aceasta expozitie
Spatiul este generos si luminat natural pe trei laturi.
Legat de comemorarea domnului Craciunoiu si tu te-ai aflat printre cei care s-a exprimat in acest sens. Vali Visan a luat legatura cu familia si aceasta si-a dat acordul.
In acelasi timp am vorbit cu noua conducere a muzeului si noul director a tinut ca aceasta comemorare sa fie mentionata inclusiv in comunicatul de presa.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de crios: 25 August 2013 - 08:45 PM
Postat 01 September 2013 - 08:21 PM
michi-ro, la 30 August 2013 - 09:35 AM, a spus:
poate anu' asta om fi mai multi cu Auto... sper!
Asa sa fie!
Inscrierile continua.
Loc in vitrine vor avea in primul rand cei ce s-au inscris sau se vor inscrie pana la data inceperii amenajari, respectiv 12 septembrie inclusiv.
Cei care nu s-au inscris si vor veni cu modele, acestea vor fi primite in salon doar in limita spatiilor ramase libere.
Bafta!
Postat 09 September 2013 - 11:10 AM
Majoritatea vitrinelor au ajuns deja in holul sali de expozitie si miercuri vor ajunge pe locurile lor.
Tot miercuri vor ajunge si podiumurile pentru machetele ce au vitrine individuale.
In aceasta situatie, colegii care v-ati anuntat sprijinul pentru amenajare, ne vedem vineri la ora 10 la intrarea in muzeu.
Bafta!
Tot miercuri vor ajunge si podiumurile pentru machetele ce au vitrine individuale.
In aceasta situatie, colegii care v-ati anuntat sprijinul pentru amenajare, ne vedem vineri la ora 10 la intrarea in muzeu.
Bafta!