Forum Machete,Modelism,Hobby: Salonul National de Modelism Militar - editia a V-a - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salonul National de Modelism Militar - editia a V-a Bucuresti 2013

#81 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 09 October 2013 - 11:16 PM

Bravo Cristi, bravo Olaf, bravo Dan!
Se vede ca anul acesta s-a incercat si reusit ceva mai mult. Asta nu va face decat sa creasca interesul pentru salon in anii urmatori.
Nu stiu daca medaliile, insignele, plachetele, sau un cofrag de oua sunt cel mai bun premiu, dar conteaza. In plus, cantaresc ceva mai mult decat o diploma, fata de care noi, romanii, cam avem o aversiune.

#82 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 11 October 2013 - 08:39 AM

Fara a contrazice pe cineva, e opinia mea, cel mai bun premiu este faptul ca poti sa expui! Restul sunt lucruri menite sa sporeasca bucuria.

#83 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4850
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 11 October 2013 - 07:20 PM

BRAVOS mai Fratiorilor :friends: :drinks: ! Ma bucur din tot sufletul cand vad ce fain , proaspat si profi. arata totul ! FELICITARI ! :clapping: :clapping: :clapping:

#84 Useril este offline   vishzu 

• Membru senior
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 19 October 2013 - 08:18 AM

Saptamana viitoare se inchide expozitia.
Pentru recuperarea macheteor s-a stabilit o zi sau o ora anume? Zic asta deoarece am si eu acolo 3 avioane.

Noroc

#85 Useril este offline   vishzu 

• Membru senior

Postat 20 October 2013 - 02:41 PM

Poate cineva sa-mi ofere un raspuns??

Multumesc

#86 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 20 October 2013 - 05:31 PM

Cel mai competent raspuns ti-l va da Crios.
Din ce stiu de la el, festivitatea de premiere va fi sambata, 26, dupa pranz.
Spor.

#87 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 20 October 2013 - 07:18 PM

Vezi postareavishzu, la 19 October 2013 - 08:18 AM, a spus:

Pentru recuperarea macheteor s-a stabilit o zi sau o ora anume?

Recuperarea machetelor se face dupa festivitatea de inchidere adica sambata 26 dupa pranz.

Un geam de la o vitrina s-a spart in doua bucati si una dintre bucati a cazut pete doua dintre avioanele aflate in vitrina. La prima vedere stricaciunile nu par nereparabile.
Geamul a fost inlocuit. Cele doua avioane sunt ale lui Tibi22. :-(

Bafta!

#88 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 20 October 2013 - 07:29 PM

Buna veste imi dai! Cum naiba s-a spar vitrina??

#89 Useril este offline   vishzu 

• Membru senior

Postat 20 October 2013 - 08:18 PM

@ Crios - Multumesc pt raspuns

#90 Useril este offline   zachs 

• Membru senior
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 28-September 13

Postat 22 October 2013 - 08:14 PM

Regret ca nu pot fi acolo la (sau mai ales la) inchidere ! Da' poate scap cu o eventuala delegatie spre Sud si.......cine stie, A fost o onoare sa vizitez expozitia!

#91 Useril este offline   chrisrotlmacin 

• Membru deplin
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 24-June 09
  • Interests:Nave, Navigatie, Airsoft

Postat 25 October 2013 - 06:48 PM

Dupa multa fugareala prin tara cu serviciul am reusit astazi sa ajung astazi la Muzeul Militar

La Intrare pe panoul de la poarta afisul cu expozitia de modelism. Deasemenea si un anunt ca astazi 25 octombrie intrarea in muzeu este libera.

Am intrat in muzeu, la intrare o doamna ma intreaba daca vreau sa vad muzeul (era aproximativ ora 15:30) si ai spun ca am venit pentru expozitia de modelism, imi raspunde ca e in spate dar ca nu stie daca e cineva acolo. Ies in curte si merg pana in spate la cladirea unde sunt calestile, am intrat, am vazut exponatele si la iesire dau de alta doamna pe care o intreb de expozitie. Imi spune sa intreb la demisol la cladirea din dreapta (mergand catre intrare) intru in cladire, cobor la demisol si negasind pe nimeni vizitez si aici expozitia cu uniforme. La iesire dau de alta doamna, o intreb si pe ea de epozitie si-mi raspunde scurt ca e sus. Urc 2 etaje, vad panoul omagial pentru domnul Craciunoiu, deschid usa, intru si ma uit la vitrina si la panou, intru in continuare si observ inca 2 domni care erau deaja inauntru. Nu dureaza 1 minut si apare un domn cu legitimatie la gat si ne spune ca expozitia e inchisa astazi, ca el e jos si ca nu lasa pe nimeni sa intre, si ne invita sa iesim afara respectiv sa coboram. Degeaba explicatii stai nene ca m-am invoit de la serviciu, ca am condus 300 de km sa o vad, nimic, ca trebuie sa coboram, ca daca se sparge ceva el nu e responsabil. Neavand chef sa ma cert cu nimeni am coborat si am plecat cu un gust amar tipic romanesc. In curte un grup de copii, cativa vizitatori razleti pe la exponate (tancuri, tunuri).

Si acum intrebarile de rigoare :

1. De ce expozitia a fost inchisa ??
2. Daca era inchisa de ce la poarta este anuntat ca ea exista ?
3. De ce nu exista nicaieri un banner, un indicator etc catre expozitie ? (probabil exista dar nu l-au afisat astazi)
4. De ce exista aceasta lipsa totala de interes si amabilitate din partea celor de la muzeu ? Doar salariile si le primesc de la stat respectiv din taxele pe care le platesc cetatenii.

#92 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 25 October 2013 - 07:10 PM

nu stiu de ce au aceasta atitudine angajatii muzeului cu pricina, dar, as putea sa spun ca am avut aceeasi problema de atitudine in galati, la casa memoriala cuza. angajatii au fost vizibil deranjati de prezenta mea acolo , si iritati pur si simplu cand am cerut un ghid , sa ma insoteasca si sa ma lumineze cu ce e pe acolo. platisem bilet, deci aveam dreptul. si ei sunt platiti :crazy: din aceiasi bani... ai nimanui, caci e publici!

#93 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 25 October 2013 - 07:25 PM

Dragi prieteni ,aceasta este atitudinea balcanica a angajatilor de la stat mai ales cand sunt si angajati ai armatei. Ar trebui sa fie concediate toate PUTORILE alea de la muzeu care si asa nu fac nimic toata ziua ,altii muncesc din greu pentru un salariu la fel de mic si nu stau toata ziua la cafele. Ar trebui sa arate putin respect daca nu pentru noi ca expozanti ce ne-am chinuit sa transportam machetele la muzeu si sa le dam de lucru ,macar pentru vizitatorii care platesc un bilet. RUSINE sa le fie.

#94 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 26 October 2013 - 09:37 PM

Vezi postareaabenader, la 25 October 2013 - 07:25 PM, a spus:

Ar trebui sa arate putin respect daca nu pentru noi ca expozanti ce ne-am chinuit sa transportam machetele la muzeu si sa le dam de lucru ,macar pentru vizitatorii care platesc un bilet.

Pai tocmai asta-i problema: ca au de lucru !

Cu secole in urma ,la ultima mea vizita la MMN am vrut sa fac poze (pt documentare) la niscaiva tunuri, afara, in curte.
O duduie imi zice ca-i " interzis".
Am facut o mutra care a obligat-o pe stimabila sa vina cu precizari : " este tehnica militara".
Ahaaa, am priceput ! Ce-i drept ca era un tun de camp rusesc, md.1902. Top secret ,frate.

#95 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 27 October 2013 - 08:12 AM

Salutare. Acum e voie sa facem poze pt 50 de lei da fara sa te urci pe tehnica din motive de protectia muncii .
@Abenader Sa arate respect vizitatorilor si sa le fie RUSINE ?!! Ce sunt aceste notiuni pt acesti oameni care sunt o rusine pt cuvantul ARMATA chiar daca acolo exista si cadre militare ?! Cum e posibil ca intr un muzeu fie el si militar desii ai corp de garda sa ai caine astfel incat ziua sa gasesti excremente de caine pe alei ?!! E cam clar noaptea, aia dau drumu la cane si soileala ca si asa e un scarbici obositor . Cand am fost eu cu inca un prieten am patit aceiasi plimbareala pt ca doamnele acelea erau niste habarniste dar ce m a mirat era ca dmna de la sala de arme desii statea pe intuneric ca abia am zarito sa o intreb prin usa inchisa unde e expo m a intrebat daca am bilet pt sala de arme (de parca ar trebuii un alt bilet pe langa cel al muzeului ) apoi mi a spus plictisita ca sus este cea cu machete ,dupa ce am vizitat/coborat avea lumina aprinsa si usa deschisa ( ce bun e un somn la locul ala de munca atat de obositor) . Pe pariu ca daca ma duc din nou gasesc aceleasi placute aiurite la unele tunuri .

Dar sa trecem si la lucruri bune FELICITARI inca o data mai ales Dlui Crios celorlati colegi in a organiza si de asemenea expozantilor. Aseara am vazut un reportaj foarte placut la sirile TVR1 . :hi: Asa ca spor cu sanatate si cer senin pentru viitoarea editie.

#96 Useril este offline   Alex2000 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 14-September 13

Postat 27 October 2013 - 10:05 AM

Daca gaseste cineva reportajul,va rog sa postati un link aici deoarece doresc sa il vad si eu

#97 Useril este offline   gavril 

• Membru senior
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 24-November 11
  • Interests:Istorie militara si in special WW2

Postat 28 October 2013 - 01:20 AM

Felicitari,organizatoriilor
Felicitari,participantiilor
Felicitari premiantiilor,
La cat mai multe saloane,TOATA STIMA GABRIEL :hi:
http://www.youtube.c...h?v=gmWKyjq_qFA
http://www.youtube.c...h?v=nmI5LHA_kWk
http://www.youtube.c...h?v=hSKCiXtXxXA
http://www.youtube.c...h?v=ULpT1Zn4Huc

#98 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 28 October 2013 - 08:45 AM

Multumiri pentru link-uri , Gabriele .

#99 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 28 October 2013 - 09:28 AM

Abenader, atentie la limbaj!

#100 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 29 October 2013 - 10:10 AM

No, si fuse si a cincea editie.
Multa lume, cunoscuta sau mai pitin cunoscuta
Imagine atasata: expozitie 2013 009.JPG
curiozitate
Imagine atasata: expozitie 2013 008.JPG
Interviuri peste interviuri
Imagine atasata: expozitie 2013 007.JPG
Imagine atasata: expozitie 2013 012.JPG
initati speciali
Imagine atasata: expozitie 2013 010.JPG
delegatia din Italia
Imagine atasata: expozitie 2013 015.JPG
spiciuri
Imagine atasata: expozitie 2013 013.JPG
Imagine atasata: expozitie 2013 016.JPG
o masa plina de premii si diplome
Imagine atasata: expozitie 2013 020.JPG
Doamna Craciunoiu, foarte emotionata
Imagine atasata: expozitie 2013 019.JPG
Masa, felicitarile ...
Imagine atasata: expozitie 2013 023.JPG
si dansul, la Carul cu Bere.
Imagine atasata: expozitie 2013 024.JPG
Imagine atasata: expozitie 2013 025.JPG
Premiantii i-ati vazut pe filmele de mai sus!
Multumiri celor ce ne-au gazdiut, multumim pentru premii si medalii, sa ne vedem cu bine la a VI-a editie, nu inaite de a trece si pe la ...Alba Iulia! :good:

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi