Aceasta postare a fost editata de Calin1996: 16 September 2013 - 12:52 PM
Salonul National de Modelism Militar - editia a V-a Bucuresti 2013
Postat 16 September 2013 - 01:37 PM
Multumiri, in fata frontului, gazdelor ca ne-au primit si ne gazdiuesc jucariile. Multumiri lui Croios, un fel de ghiaur de serviciu, de care trageau, in toate partile, navalitorii (io unde pun machetele, da undes eticetele, nu ai o cirpa, dar niste lipici, cum sa capat un afis, unde punem cutiile, da' cu asat ce fac....), mai bun organizator decit orator (or fi fost si emotiile de vina), multumiri lui Olaf, un fel de secund si gazda foarte buna, chiar daca, inceput de toamna fiind, nu ne-a incintat cu celebrele, deacuma, muraturi!
Ma bucur ca am vazut, pe linga mesterii maestrii, si nu enumar decit citva, 1-0-9, Wurger, Marinelu, Alberto, Dan2du, Alexie, si mesteri maestrii in devenire. Si nu pomenesc decit doi: Calin 1996 si Lucian Gradila (din pacate, inca, nemembru cartula). Lucraile in carton ale primului si aplecarea asupra detaliului, culorii si acuratetii ale celui de al doilea, imi intaresc convingerea ca batalia pentru podium, daca nu acum, in curind va fi mai acerba! Bravo lor!
M-am intristat ca nu am vazut si pe alti mesteri maestii, Bill, Ahmed bre, Hartman, Le02003, Staric, ca sa enumar numai citva din cei absenti.
Postat 16 September 2013 - 05:32 PM
O propunere ( pe viitor) ... nu ar strica niste ecusoane participantilor cu numele real si nickname-ul ca sa nu fim invinuiti ( dupa cum zicea si Donici) pe niste pari nedovedite si asta dupa ce apar in poza ( penultima) eu unul la care nu stii ce e mai mare burta sau barba si staric_jr printre putinii copii prezenti la deschidere
Aceasta postare a fost editata de staric: 16 September 2013 - 05:33 PM
Postat 16 September 2013 - 07:09 PM
Sa dea Dumnezeu ca la anul sa fim si mai multi (vizitatori) ! Am vazut lucrari care m-au lasat cu gura cascata !
Felicitari organizatorilor , paricipantilor si expozantilor!
FORŢA SĂ FIE CU VOI !
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 16 September 2013 - 07:12 PM
Postat 16 September 2013 - 07:29 PM
Felicitari maxime tuturor, organizatorilor(in frunte cu Crios) dar si celor care au pus mana si participantilor. Un eveniment excelent care mai propovaduieste pasiunea noastra.
Imi pare rau ca nu am putut veni sa ma vad cu prieteni vechi si sa vizionez toate lucrarile. Ma revansez la anul.
Spor,
Bill
Postat 16 September 2013 - 07:49 PM
a fost frumos dar prea scurt!
Dar bine ca a fost!
Ideea cu ecusoanele mi se pare foarte buna! Ar fi bine sa o materializam la inchiderea de pe 26 octombrie!
Eu unul voi avea asa ceva!
Si acum cu multumirile de rigoare pentru Cristi, amfitrionul si omul care face si desface de cativa ani in coace (ce bine suna dar nu a fost cu intentie...), dar si cu speranta ca cei care apar in poze nu vor fi deranjati de asta, pun si eu cateva fotografii de la deschidere si de sambata, de la amenajare:
setul complet de fotografii este AICI
toate cele bune!
Aceasta postare a fost editata de michi-ro: 16 September 2013 - 07:54 PM
Postat 18 September 2013 - 03:59 PM
Multumesc familiei Craciunoiu care ne-a pus la dispozitie toate materialele necesare crearii coltului dedicat memoriei domnului Dr. Ing. Cristian Craciunoiu.
Multumesc minunatei gasti care s-a aflat alaturi de mine la amenajarea salii, la carat, la tinut, la sters ...
Multumesc lui Alexandru Dumitrescu si Viking Art & Hobby Shop pentru intregul sprijin, pentru vitrine, protocol, etc.
Multumesc lui Giovanni Cazzorla, prietenilor din Civitavecchia si lui Alberto Cazzavillan pentru prezenta italiana in cadrul salonului bucurestean.
Multumesc tuturor celor care participa cu modele in salonul bucurestean!
Multumesc tuturor celor care, chiar daca n-au expus au fost prezenti la ceremonia de deschidere a salonului.
Cu totii sunteti niste oameni minunati!
Bafta!
Postat 19 September 2013 - 08:45 AM
Postat 20 September 2013 - 01:19 AM
http://www.youtube.c...h?v=0OxTuG_3shY
Aceste filmari sunt in special pentru cei dintre dvs. care din anumite motive nu reusesc sa ajunga la Salon.
http://www.youtube.c...h?v=SR-AYIUoCpA
Postat 20 September 2013 - 01:59 AM
Toata stima acelora care au reusit ca acest Salon sa existe in continuare .
:clapping: