Salonul National de Modelism Militar - editia a V-a Bucuresti 2013
Postat 10 September 2013 - 10:25 AM
Calin1996, la 09 September 2013 - 08:41 PM, a spus:
OK! O sa fie nitica agitatie duminica, dar sper sa ne descurcam.
wurger, la 10 September 2013 - 09:19 AM, a spus:
Hei-rup-ul nostru este vineri doar ca mai mic decat preconizasem.
Eu o sa merg miercuri sa duc afisele si sa vad ce mai trebuie si cum sa se amenajeze spatiul.
Bafta!
Postat 10 September 2013 - 06:50 PM
In special, il felicit pe dl. "Crios". Incet, incet, avem un lider in zona (in ceea ce priveste organizarea unor astfel de saloane modelistice- sa nu fiu inteles gresit). Cu toate ca "concurenta" naste "valori". Sper ca nu am "sarit calul".
Am sa trec si eu pe la muzeu, vineri, poate voi ajuta, daca timpul imi va fi "in ajutor". Pentru cele mai frumoase modele, voi dona 3 modele, asa cum promis, (aviatie, marina, terestru). Sau modelele anului 2013, ar fi poate mai indicat. Voi fi usor de recunoscut (militar cu ecuson).
Cu respect,
Cristian
P.S. Daca pot ajuta cu chestii marunte (diplome, etc. )oricand pot fi contactat pe PM.
Aceasta postare a fost editata de cristianSC: 10 September 2013 - 07:33 PM
Postat 11 September 2013 - 02:16 PM
cristianSC, la 10 September 2013 - 06:50 PM, a spus:
Orice premiu este binevenit. Ne gasești vineri la amenajare.
Bine ... ne găsești și sāmbată și duminică, dar asta-i bașca.
Degrelle, la 11 September 2013 - 11:17 AM, a spus:
Avānd īn vedere și luānd īn considerație că Bismarck-ul tău este fericitul posesor al unei vitrine individuale, nu este nici cea mai mică problemă īn a-și găsi loc pe zona centrală a salonului, zonă unde se vor afla toate machetele care au vitrine individuale.
Te asteptăm la salon.
Baftă!
Postat 12 September 2013 - 12:21 PM
Postat 16 September 2013 - 09:34 AM
Am gasit sala amenajata in proportie de 95%. Am fost destul de multi lucru care ne-a permis sa mai facem cateva modificari de amplasament al vitrinelor.
au sosit si primele machete ale prietenilor din italia:
Sambata 14
Grosul machetelor a inceput sa soseasca si sala a inceput sa se umple usor, usor de machetisti si machete
Find putin prins cu treaba, n-am apucat sa fac prea multe poze.
Bafta!
Postat 16 September 2013 - 09:51 AM
Nu stiu de ce,dar aveam impresia ca in aceasta zi (sambata) urma sa fie si deschiderea...nu-i bai,important este ca am vazut lucrari interesante si oameni pe care nu-i mai vazusem de ceva vreme si am reusit sa mai asociez chipuri cu nickname-uri de pe forum.
Pozele nu-s extraordinare dar cei care nu au fost sau nu pot ajunge isi pot face o idee: