ce kit de nava cu panze sa iau? Revell sau Heller
Postat 20 May 2006 - 07:31 PM
Am de ales intre kituri pana intr-un milion. Daca as fi avut mai mult as fi luat cu siguranta U.S.S Constituion, care ma fascineaza, dar deh.. nu sunt bani.
Asa ca am de ales intre :
H.M.S. Victory HMS Victory
Cutty SarkCutty Sark
Le Saint Louis Le Saint Louis din metro in jur de 1mil.
Daca as lua modelul de la Heller, ce vopsele ar trebui sa folosesc si de unde as putea cumpara? La Revell sunt pe site...
Astept sfatul vostru si daca aveti si alte variante sunt dispus sa le primesc cu placere.
MERSI
Postat 20 May 2006 - 09:18 PM
Despre revell nu stiu ce sa zic..par a fi mai bune,dar atentie caci ai ales kit-uri de dificultate 5..adica cele mai dificile.Avnd in vedere ca au un numar mare de piese iti recomand sa lucrezi incet ,incet ca sa nu iti pierzi entuziasmul.Nu lucra cind nu ai chef sau cind te grabesti.
Spor!
Postat 20 May 2006 - 10:03 PM
HMS Victory de la Revell este o macheta superba, insa are ceva probleme la montarea puntilor. Daca esti incepator, s-ar putea sa te descurajeze :)
Sunt de acord cu tine, USS Constitution ar fi alegerea, insa recunosc ca ma lupt cu ea de aproape un an :( Nu ca ar fi complicata, ci iti ocupa foarte mult timp! Este o corabie... MARE.
Postat 21 May 2006 - 05:50 PM
Vopsele am gasit Revell la 60 mii pe machete.ro sau la 65 mii pe site-ul revell. Exista oare diferente? Voi de unde ma sfatuiti sa le cumpar?
Postat 21 May 2006 - 09:45 PM
shadow, la May 21 2006, 05:50 PM, a spus:
0.5 RON? :)
Pai cumperi de unde vrei tu... vopselele sunt aceleasi.
HMS Victory -> una din cele mai frumoase nave cu panze care au navigat vreodata ;)
Da, toate machete Revell (si din cate am vazut, cam orice macheta de corabie) au suporti cu placuta continand numele corabiei.
Postat 23 May 2006 - 11:29 AM
Kitul arata foarte bine, vazut din afara , insa surpriza a venit cand am ajuns acasa si l-am deschis. Sunt atat de multe piese, si m-am descurajat putin, dar vreau sa il duc la bun sfarsit neaparat fiindca imi place f mult. Contez mult si pe ajutorul vostru, caci e un kit de dificultate 5 si precis voi avea nevoie de sfaturi
O sa comand si vopsele necesare, si sper sa vina curand sa ma apuc de lucru.
Am deja o intrebare...piesele se vopsesc inainte de a fi desprinse de pe matrita, sau sa le montez si abia apoi sa le vopsesc ( fac economie la vopsea astfel?)
Sunt oare de incredere machete.ro? pt vopsele...
Postat 23 May 2006 - 12:39 PM
shadow, la May 23 2006, 11:29 AM, a spus:
Sunt cei mai de incredere, cumpara de la ei ca sigur nu iti va parea rau, oameni mai seriosi ca ei mai rar intalnesti, mai ales ca e magazinul meu.
Nu am inteles de unde ai ridicat pachetul, de la Posta sau direct de la ei? Daca l-ai luat direct de la ei nu are sens sa comanzi la mine pentru ca te costa transportul 5 RON taxele postale. Daca l-ai luat tot prin posta, cu taxe postale... la mine e mai ieftin...
Postat 23 May 2006 - 01:38 PM
Chiar acum de 10 minute am comandat si vopselele tot la ei. Prima data am fost tentat sa iau de la tine ( daca zici ca e magazinul tau, felicitari ) dar m-am gandit ca nu e bine sa ma incurc cu posta si tot mai ales ca voi sunteti in Bucuresti si eu aici in Oradea. Si oricum nu cred ca erau toate pe stoc la tine(zicea ceva de stoc insuficient pagina...). Ceea ce e de apreciat insa pe machete.ro e faptul ca poti sa vezi codurile vopselelor si sa te orientezi repede... pe revell.ro mi-a luat mai mult de juma de ora sa comand 11 vopsele...
Sper sa le aiba pe stoc si sa le pot ridica in curand.
Aceasta postare a fost editata de shadow: 23 May 2006 - 01:40 PM
Postat 05 June 2006 - 02:12 AM
Si inca ceva... la Victory e xista o punte inferioara si una superioara care o acopera pe cea inf. In proiect spune sa vopsesc si pe cea inferioara, insa daca va fi acoperita care e rostul? Nu mai bine fac economie la vopsea? Nu dati cu pietre pls... sunt incepator
Postat 05 June 2006 - 11:03 AM
Presupun insa ca nu au dat degeaba sa se vopseasca acea punte. Probabil ca se vede pe undeva si daca n-ar fi vopsita s-ar vedea urat.
Gasesti aici un articol interesant despre un alt kit de HMS Victory si chiar daca nu este cel din plastic s-ar putea sa-ti lamuresca anumite necunoscute sau poate sa-ti creeze altele.
Parerea mea este ca nu e cazul sa te zgarcesti la vopsea. Pana te mai prinzi ce si cum, ar fi bine sa vopsesti toate piesele la care ai dubii daca se vad sau nu.
Spor la lucru si ...
Bafta!
Postat 05 June 2006 - 04:22 PM
Oricum, cu puntea de jos iti poti "face mina" la vopsit...
(Cred ca sunt citeva poze postate de subsemnatu mai pe la inceputul forumului de nave...)
Postat 25 October 2006 - 10:31 AM