Arado 196 A3 - Revell 1:32
Postat 29 November 2013 - 01:40 PM
Salutare ,
Multumesc tuturor pentru apreciere. Nu am insistat prea mult cu "murdaria" , deoarece avionul are o inmatriculare de pe Bismarck . Cum toate cele 4 avioane au fost aduse la bordul navei cu 3 luni inainte de a fi scufundat, nu prea au avut timp sa-si faca serviciul asa cum ar fi trebuit.
Se putea si mai bine ,dar asa invatam .¨
Numai bine !
Multumesc tuturor pentru apreciere. Nu am insistat prea mult cu "murdaria" , deoarece avionul are o inmatriculare de pe Bismarck . Cum toate cele 4 avioane au fost aduse la bordul navei cu 3 luni inainte de a fi scufundat, nu prea au avut timp sa-si faca serviciul asa cum ar fi trebuit.
Se putea si mai bine ,dar asa invatam .¨
Numai bine !
Postat 29 November 2013 - 02:12 PM
DorinC, la 29 November 2013 - 01:40 PM, a spus:
Nu am insistat prea mult cu "murdaria" , deoarece avionul are o inmatriculare de pe Bismarck . Cum toate cele 4 avioane au fost aduse la bordul navei cu 3 luni inainte de a fi scufundat, nu prea au avut timp sa-si faca serviciul asa cum ar fi trebuit.
Mea culpa, am uitat debutul postului cu precizarea ce e de pe Bismark. Ma gandeam ca sta in balta... Atunci fa-i niste indoituri de la manevrarea pe catapulte, sigur il mai izbeau de cate ceva
Postat 03 December 2013 - 11:58 PM
Salutare tuturor,
Multumesc foarte mult Longinus si Bill. Nu cred ca voi cumpara chitul de la HpH deoarece , chitul nu este reprezentativ pentru Bismarck. Ar merge, pentru alte nave care au avut in serviciu, avioane Arado 196. Cu banii astia imi pot lua o multime de materiale pentru catapulta de pe Bismarck, bine ...e numai parerea mea. Singurul motiv pentru care as cumpara kitul ar fi economia de timp .
Prefer asa, poate va iesi si o punte sau macar o bucata de punte .
In limita timpului disponibil pentru modelit ...va urma !
Numai bine !
Multumesc foarte mult Longinus si Bill. Nu cred ca voi cumpara chitul de la HpH deoarece , chitul nu este reprezentativ pentru Bismarck. Ar merge, pentru alte nave care au avut in serviciu, avioane Arado 196. Cu banii astia imi pot lua o multime de materiale pentru catapulta de pe Bismarck, bine ...e numai parerea mea. Singurul motiv pentru care as cumpara kitul ar fi economia de timp .
Prefer asa, poate va iesi si o punte sau macar o bucata de punte .
In limita timpului disponibil pentru modelit ...va urma !
Numai bine !