Pagina 1 din 1
kingtiger,,zvezca,, camo
Postat 19 May 2006 - 08:25 PM
Uite ce spunea Wurger in topicul ASTA
Citeaza
Da, se pot dilua cu apa, nu necesita alte feluri de pregatiri (in afara de spalarea obisnuita a plasticului).
Eu mi-am luat mai demult 3 culori si le folosesc frecvent. Nr. 37, care e un ocru mai verzui, il folosesc din comoditate pe post de 02. Nu e chiar exact dar dupa wheathering pe trenul de aterizare nu se vede mare lucru.
Celelalte sunt 24, olive care se apropie binisor de olive drab si 22 care-i un verde- gri si pe care l-am luat pt. uniforme wehrmacht.
Eu mi-am luat mai demult 3 culori si le folosesc frecvent. Nr. 37, care e un ocru mai verzui, il folosesc din comoditate pe post de 02. Nu e chiar exact dar dupa wheathering pe trenul de aterizare nu se vede mare lucru.
Celelalte sunt 24, olive care se apropie binisor de olive drab si 22 care-i un verde- gri si pe care l-am luat pt. uniforme wehrmacht.
Postat 19 May 2006 - 09:40 PM
...as avea si eu o rugaminte-daca stie cineva ruseste sa traduca ce scrie in prospect si in profilele tancurilor care le-am gasit.
-Eu m-am hotarat asupra variantei din SPzAbt 505 asupra careia insa nu detin nici o informatie :cry: daca aveti??? ma puteti ajuta???
-Iata si profilele gasite:
-Eu m-am hotarat asupra variantei din SPzAbt 505 asupra careia insa nu detin nici o informatie :cry: daca aveti??? ma puteti ajuta???
-Iata si profilele gasite:
Aceasta postare a fost editata de uhu: 19 May 2006 - 09:42 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1