Forum Machete,Modelism,Hobby: Ziua marimei 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ziua marimei 2013

#1 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 18 August 2013 - 03:11 PM

Salutare,
pe plaiurile timisorene, care se vor a deveni in ceva timp mai active din punct de vedere al transportului pe apa, a avut loc serbatorirea zilei marinei ocazie cu care s-au dezvelit cateva placute pentru unul din cele mai vechi poduri, dar a avut loc si o expozitie de navomodele.

Un filmulet cu aceasta expozitie pentru cei doritori.

http://www.youtube.c...h?v=_Xt5QoDVMM8

#2 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 18 August 2013 - 05:01 PM

Salut

Multumim pentru filmulet ,BRAVO timisorenilor pentru ca au stiut sa se mobilizeze exemplar pentru acest eveniment.Cred ca la Timisoara exista o comunitate modelistica mai inchegata decat la Bucuresti .
Stiu banateni sa lucreze nave reusite.Bravo lor.:hi:

#3 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 18 August 2013 - 08:18 PM

Multumim, stageexp, pentru filmulet.
Vad acolo navele proprietate a CSM-uli si ale lui Dan Lucian (vicepresedintele navo al FRMd) asa ca, frate abenader, acolo nu este munca unei comunitati ci a unui club afilat FRMd, dar tot munca este.
Chiar acum doua saptamani depanam amintiri la Timisoara cu Lucian, mi-a aratat cateva dintre lucrarile care au fost la concurs la Galati si printre beri am povestit si despre una dintre lucrarile care se afla pe mesele filmate si a cerei autor sunt. :lol:

Daca nu ma insel in septembrie, 23-29 are loc Cupa Romaniei la Timisoara unde gazda si organizator este CSM.

Bafta!

#4 Useril este offline   Bogdan_Constantin 

• Membru senior
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 29-January 13
  • Interests:Aviatie, Modelism, Istorie

Postat 18 August 2013 - 08:42 PM

Vor mai fii expozitii de navomodelism la Timisoara?

Am un portavion pe care il voi reconditiona si integra intr-o diorama cat de curand si as puta participa si eu.

Cateva modele din video le-am recunoscut si de la alte evenimente.

Aceasta postare a fost editata de Bogdan_Constantin: 18 August 2013 - 08:44 PM

#5 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 19 August 2013 - 08:36 AM

Din ce am citit eu pe la stiri este vorba despre o activitate organizata de dl. Dan Lucian. Dumnealui a participat de altfel si la o emisiune a unui post local de stiri, de fapt filiala locala TVR, in care a vorbit despre aceasta pasiune frumoasa, modelismul in general si navomodelismul in particular, unde a si punctat dificultatile cu care se confrunta cei care practica acest sport. Cea mai mare este lipsa unor balti sau bazine propice antrenamentelor. A povestit putin si despre planurile de viitor si despre rezultatele frumoase ale modelistilor romani.

A mai fost o expozitie de machete militare ale garnizoanei, am vazut o secventa, cred ca este vorba despre machetele construite de Alin Nebancea, nu am apucat insa sa le vad deoarece am putut ajunge ceva mai tarziu la manifestari datorita unor probleme medicale din familie. Una peste alta, a fost inca o ocazie de a promova cu succes acest hobby, mai ales in randul copiilor foarte entuziasmati ca de obicei.

#6 Useril este offline   Motorrad 

• Membru deplin
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 02-September 13
  • Interests:aeromodele, navomodele

Postat 13 September 2013 - 01:02 PM

Am inteles ca in perioada 23-29 Sept va avea loc la Timisoara Cupa Romaniei la Machete C1 – C7 si Cupa Europei Intertari C1-C7, organizat de CSM Timisoara. Are cineva idee unde va fi ca locatie, as dori sa merg pe acolo.

#7 Useril este offline   dan 

• Membru senior
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 17-January 05
  • Interests:navomodelism,airsoft.

Postat 15 September 2013 - 10:57 AM

http://www.naviga.or...or-c-class-2013

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic