Simplex, te-am lasat sa-ti faci treaba, pentru ca am crezut ca ai ceva de spus. Incearca sa te dai un pas-doi in spate si sa gandesti in ansamblu si la rece. Ce ai dori sa obtii (in afara de conflict)?
Buun, sa zicem ca toti de aici ti-ar da dreptate, ai converitit 3000 de oameni de aici. Ce urmeaza? Vrei sa faci petitii, sa incepi o campanie online sau pe facebook ?
Si mie mi-ar placea ca Vuia sa fie demonstrat primul. Ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca nici daca se gaseste o filmare autentificata a lui Vuia , din 1906, 1000 de martori si documente semnate de presedintele republicii (franceze), americanii nu vor schimba placutele de la muzeele lor, nici cartile si nici pagina de wiki.
Pentru americani, aceste personaje, impopotonate de un secol de propaganda si glorie, sint un simbol national, din pacate mult mai puternic decit este pentru noi Vuia. Un atac la acest simbol, daca ar fi sa aiba vreodata succes sau sa fie vreodata tolerat de ei, trebuie sa vina de la o persoana, institutie sau organizatie mai presus de orice indoiala. Realistic vorbind, urmarindu-ti retorica, nu cred ca poti fi acea persoana sau sa reprezinti vreo organizatie, pentru ca esti prea patimas. Incearca , incet incet, sa-ti urmezi aceasta cruciada, nu pe forumuri unde nu ai nimic de cistigat, ci, cu date/ documente si argumente irefutabile, publicind de exemplu articole in reviste de istorie, incercind sa alegi FOARTE bine cuvintele. Nu ataca direct, lasa-i pe cititori sa deduca informatiile pe care vrei sa le transmiti. Fii smecher, ia-o usor.
Te intreb ceva simplu, inainte sa ma hotarasc daca las deschis topicul. Ai citit cartea lui Antoniu , despre Vuia? O ai, macar? Ai citit tot ce a aparut despre fratii wrong? Nu ma refer la informatii de pe net...
In muzeul aviatiei de la Bourget am fost placut surprins sa vad ca exista modelul avionului lui Vuia iar asta si numai asta mi se pare un mare omagiu :
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 26 March 2014 - 09:04 AM