Mai multe imagini cu versiunea aceasta gasiti aici: https://www.facebook...83507074&type=3
Nu sunt tare multumit de el. Nu am fost, de fapt, pentru ca deoarece mi-a cam placut pozitia m-am hotarat sa ma apuc din nou de lucrat la el (dupa o pauza de vreo... 2 luni sau mai mult). De data aceasta am zis ca o sa incerc sa fac anatomia cat de cat corecta (desi nu 100% corecta, dar cat sa-l faca sa para cat de cat verosimil). Dupa ce am lucrat destul de mult la el (si inca mai am de lucrat ca nu am reusit sa termin) a inceput sa se transforme mai mult intr-un demon decat un golem, asa ca am continuat pe ideea aceasta. Niste imagini:
Am mai lucrat si dupa ce au fost facute pozele. Am mai adaugat cate un belciug pe ici, pe colo si am inceput sa-l texturez mai mult, sa mai adaug vene de suprafata... si am distrus mana dreapta pentru ca nu-mi placea de nicio culoare. Mai vreau sa precizez ca el cand se deplaseaza nu isi foloseste picioarele ci se balanseaza pe maini... cam cum face un om care foloseste doua carje. Dar am incercat sa-i fac picioarele indeajuns de musculoase incat sa suporte greutatea corpului. Mai vreau sa pun pe el cate o bucata de armura dar nu stiu de fel de armura vreau. Deocamdata stiu ca va avea o carpa in jurul taliei si niste zale deasupra (sper ca nu se supara domnul tgr ca am folosit metoda postata de dumnealui de a construi zale)... si cred ca ii voi face si o aparatoare pentru umar. Cred... Neavand nicio schita dupa care sa ma ghidez pot face orice... doar ca nu stiu ce vreau :D. Cam ironic, zic eu.
Am folosit armatura din sarma zincata de 1.4, plastelina Jovi, sarma de 0.3 pentru zale/belciuge (care nu apar nicaieri in poze...) si niste pasta de modelaj care de intareste la aer pentru dinti/coarne/tepi/ochi. Dupa ce il termin am sa vopsesc direct plastelina. Am vazut tehnica asta la sculptorul Jordu Schell si arata bine. El foloseste tehnica aceasta de ani de zile si daca nu muti statuia de colo-colo eu unul as zice ca merita. Siliconul e scump tare, rasina la fel... Asa ca de ce nu? Astept critici, pareri, indrumari si asa mai departe. Multumesc pentru vizionare!
Spor! :D
Aceasta postare a fost editata de AlexSasu: 19 July 2013 - 02:18 PM