Salut sunt gheo am 50 de ani si sunt din bucuresti pensionat medical
Ma plictisesc acasa si as vrea sa incerc si eu acest foarte frumos hoby.
Nu am 2 maini stangi si poate ma ajuta cineva sa imi treaca timpul , si poate cine stie se lipeste
As dori sa incerc ceva mai simplu o barcuta ceva din carton si lipici pentru inceput
Multumesc anticipat tuturor
Pagina 1 din 1
incepator rugaminte
Postat 18 July 2013 - 03:19 AM
Cartonul e bun pentru început. Bine, e bun și pentru mai încolo, dar are avantajul inițial că nu-ți trebuie prea multe scule pe care nu le ai deja în casă.
Dacă mai ai și o imprimantă bună, treaba e rezolvată pe jumătate, că multe machete de carton sunt proiectate să fie asamblate fără vopsire, doar cu retușuri la îmbinări.
Eu de exemplu am probleme cu asta, pentru ca nu am acces ca lumea la o imprimantă color. Așa încât, modelele mele ies alb-negru, și vopseala ulterioară e o chestie la care am mult de tot de lucrat și învățat.
Dacă mai ai și o imprimantă bună, treaba e rezolvată pe jumătate, că multe machete de carton sunt proiectate să fie asamblate fără vopsire, doar cu retușuri la îmbinări.
Eu de exemplu am probleme cu asta, pentru ca nu am acces ca lumea la o imprimantă color. Așa încât, modelele mele ies alb-negru, și vopseala ulterioară e o chestie la care am mult de tot de lucrat și învățat.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 18 July 2013 - 08:18 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1