IAR-81C 1/72 Amodel
Postat 05 March 2014 - 06:40 PM
Sers Edi,
Excelenta bovina, arata foarte realist. Ca idee, era mai de efect una mai dechisa la culoare, asa fiind mica se pierd detalii la intunericimea aia.
Va iesi ceva fain, ai pus undeva o poza cu scena sau e din colturile mintii modelistice ? In afara de teren si avion+figurine+doamna cu uger ai ceva vegetatie/pomi, cladiri?
Spor si sper sa o vad gata la Moson !
Bill
Excelenta bovina, arata foarte realist. Ca idee, era mai de efect una mai dechisa la culoare, asa fiind mica se pierd detalii la intunericimea aia.
Va iesi ceva fain, ai pus undeva o poza cu scena sau e din colturile mintii modelistice ? In afara de teren si avion+figurine+doamna cu uger ai ceva vegetatie/pomi, cladiri?
Spor si sper sa o vad gata la Moson !
Bill
Postat 11 April 2014 - 08:47 PM
Nu mai am răbdare să văd sfīrșitul acestei diorame ( și-al meu...).Adevărul este că văzīnd ce poți să scoți tu dintr-un kit la 1/72, mă gīndesc serios dacă nu-i cazul să las dracului modelitul, să vīnd tot ce am pe aici, și să mă apuc de altceva , mai pămīntesc ( grădinărit, lucratul pămīntului, etc). Sau, să mă mut pe vre-un forum străin, englezesc de preferință, poate aș avea mai multe șanse să nu fiu huiduit copios dacă postez vre-o machetă
Vroiam să fac și eu două IAR-uri, dar după ce le-am văzut pe astea din acest group-build, am renunțat să le mai iau de la domnu' Pavel. Nu cred că o să pot īn veci să le fac să arate așa de bine...
Mult succes cu el la Moson, dacă nu vii cu aurul, īnseamnă că putem declara răzbel vecinilor. Spor să ai !
Mă duc să mă sinucid, nu pot trăi cu asemenea rușine
Vroiam să fac și eu două IAR-uri, dar după ce le-am văzut pe astea din acest group-build, am renunțat să le mai iau de la domnu' Pavel. Nu cred că o să pot īn veci să le fac să arate așa de bine...
Mult succes cu el la Moson, dacă nu vii cu aurul, īnseamnă că putem declara răzbel vecinilor. Spor să ai !
Mă duc să mă sinucid, nu pot trăi cu asemenea rușine
Postat 12 April 2014 - 09:20 PM
Da este, Gopo,dar nu e prea grozava...
Cea mai mare "captura" pentru Tony si mine e alta..azi eram la o terasa cu el si pe linga noi a trecut pe strada Vladimir Sulc, bossul de la Eduard, pe care l-am salutat si, vazind ca e confuz, l-am invitat cu noi la masa. Neasteptat, a venit si am stat noi trei vreo ora jumate la vorba. E un tip formidabil.
Cea mai mare "captura" pentru Tony si mine e alta..azi eram la o terasa cu el si pe linga noi a trecut pe strada Vladimir Sulc, bossul de la Eduard, pe care l-am salutat si, vazind ca e confuz, l-am invitat cu noi la masa. Neasteptat, a venit si am stat noi trei vreo ora jumate la vorba. E un tip formidabil.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 12 April 2014 - 09:22 PM
Postat 12 April 2014 - 09:45 PM
1-0-9, la 12 April 2014 - 09:20 PM, a spus:
...azi eram la o terasa cu el si pe linga noi a trecut pe strada Vladimir Sulc, bossul de la Eduard, pe care l-am salutat si, vazind ca e confuz, l-am invitat cu noi la masa. Neasteptat, a venit si am stat noi trei vreo ora jumate la vorba. E un tip formidabil.
Pffff...ce faza tare! Tre' sa ne povestesti mai pe larg, cand ai timp.
Cred ca a fost al naibii de interesant...
Tare faza, oricum.
Mult succes in continuare!