Buna băieți!
1. Scuze am greșit când am spus ca e pe cadrul intermediar, dar uitați-va la desen. vi se pare ca este prea în spate sau prea în fata? Mie nu...
2. In fotografia cu capacul este un avion IAR80C. Fiind la servici chiar nu am timp sa studiez, se schimba situația când ajung acasă. Un fel de-a spune ca stau în hotel. Dar și acasă nu stau pe o arhiva, asta ca sa nu se interpreteze greșit.
3, Mi se pare ciudat ca o varianta de 80 (care are sigur piston) sa aibă un petic chiar deasupra "verinului" Ar cam fi fost spulberata coama daca era o avarie acolo, dat fiind faptul ca era plin cu aer comprimat, Sau și aici aveți informații dar așteptați sa facă cineva o macheta 1;32 ca sa puteți interveni?
4. "Daca cineva are foto, desene sau orice altceva cu instalația pneumatica a pistonului (eu nu am văzuto nicăieri) îl rog frumos sa o facă. O sa ma opresc aici pentru-ca nu are rost sa continui pana nu apare ceva," Aceste rânduri au fost scrise de mine când am discutat de piston pe topicul lui Z-mare. De ce nu ați intervenit? Sa nu spuneți ca nu ați văzut.. ca câteva topice mai jos m-ați apostrofat cu problema bechiei, sau ați uitat?
5. 109 cu toată stima care o am pentru toți "cercetători" în subiectul IAR80, greșiți când spuneți ca trebuie sa ai "c@aie" sa PUBLICI ceva. Eu cred ca trebuie sa ai responsabilitate, altfel toți ne-am apuca sa publicam cărții. Fiind un subiect delicat și necunoscut e normal ca apară și erori. Problema e ca aceste erori trebuiesc și recunoscute. Altfel, uite unde se ajunge. Nu am "vizat" pe nimeni dacă la asta va gândiți, am răspuns doar la fraza cea cu cuvântul rușinos
6. Eu nu am găsit o alta poza cu acel capac și credeți-ma ca m-am uitat bine. Bineînțeles ca neavând cărțile la mine am consultat doar ce am găsit în laptop. Deci o sa șterg capacul pentru-ca am eu o idee cam ce este cu acel capac dar de data asta chiar nu o sa o spun. Poate când se va face recenzia la macheta FRROM.
Sper ca nu am plictisit, ca mare lucru nu sa aflat... asa ca...
Cu stima.
Aceasta postare a fost editata de Asgard: 13 February 2014 - 08:16 PM