Goelletta America
Postat 04 July 2013 - 09:34 PM
Salutari la toata lumea. Ma m intors la voi pe forum cu un nou proiect . Astazi dupa masa am intrat intru n magazin de vechituri si am gasit kit ul America produs de Mamoli datat '88 (lemnul e uscat bine) . Ca orice kit Mamoli este fabricat cu precizia cu care da cu randeaua un timplar cu -12 diotri si fara ochelari . Am demontat ce a "construit "precedentul posesor si sper sa fac ceva corespunzator stasului . Va bombardez cu fotogafi
Postat 11 July 2013 - 09:04 PM
Multumesc neaTavi ,din pacate locuiesc in italia si cheltuiala pentru al trimite mi se pare un pic exagerata. Aici gasesc niste banda adeziva care se foloseste in gradinarit pentru melci la gradinarit ,e larga 20 mm lunga 4 metri 0,40 mm si costa 2,50€ ideala pentru a imbraca ligheanul. Panzele le am recuperat gratis de la un prieten care face perdele .Nici matale nu glumesti cu jucariile mari , da am si eu o nelamurire aeroplanul din imagine mergi dumitale cu dansul?
Postat 13 July 2013 - 09:49 PM
Neastefan, la 11 July 2013 - 09:04 PM, a spus:
................... da am si eu o nelamurire aeroplanul din imagine mergi dumitale cu dansul?
Acu Nea Stefane.... scuzata-mi fie treaba cu off topik, da,,,,,,,,,, visam de mic copil sa "merg" cu un F-14 care-i febletea mea......da cine stie, poate intr-o alta viata nu am sa mai dau cu picioru la sansa si poate am sa-l si pilotez, pana atunci ma delectez cu unul la scara 1/18 in varianata RC si daca sefu al* de sus o vrea ...unul la scara 1/6 si cu turbine
Postat 17 July 2013 - 04:16 PM
Salutari la toti . Am recuperat tabla de 5 decimi pentru suma de 2€ deoarece banda adeziva era de 2 zecimi si nu prea adeziva .mi am realizat si o scula pentru facut niturile false dintr o rotita gasita la o stampanta .
Aceasta postare a fost editata de Neastefan: 17 July 2013 - 04:19 PM
Postat 17 July 2013 - 07:38 PM
Multumesc.
Am verificat si, culmea, sunt la fel (mai putin prova unde are cam 2 mm. in plus la lungime). Le-am scalat bine, dar undeva e o greseala.
Zau ca nu mai inteleg unde am gresit....
Spor la treaba si mana sigura sa fie (ca te urmaresc indeaproape).
Am verificat si, culmea, sunt la fel (mai putin prova unde are cam 2 mm. in plus la lungime). Le-am scalat bine, dar undeva e o greseala.
Zau ca nu mai inteleg unde am gresit....
Spor la treaba si mana sigura sa fie (ca te urmaresc indeaproape).
Aceasta postare a fost editata de Kromag: 17 July 2013 - 07:40 PM
Postat 17 July 2013 - 08:03 PM
Salut neakromag daca folosesti desenele de la Mamoli facute de Luigi Volonte nu trebuie sa te sperii pt ca nu au fost niciodata modificate, sunt facute cu creionul acum 35 de ani . Din cate am inteles cutiile de montare acum sunt taiate cu laserul deci ar trebui sa fie mai precise . Daca ai posibilitatea sa le verifici cu CAD ai sa gasesti toate erorile structurale.