Forum Machete,Modelism,Hobby: Opel Blitz - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Opel Blitz

#21 Useril este offline   misu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 14 August 2006 - 09:27 PM

Nene Bozoman,
"Lincurile" matale imi aduc aminte bancul cu masina de cusut din care iesea tot mitraliera! Pe orice link m-as duce tot Mercedes L 3000 apare!
Misu

#22 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 15 August 2006 - 10:58 AM

Multumesc pt. link,herr Wittmann! Mai am de lucrat la el ! :-D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 060813_171123.jpg

#23 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 15 August 2006 - 02:09 PM

misu, la Aug 14 2006, 09:27 PM, a spus:

Nene Bozoman,
"Lincurile" matale imi aduc aminte bancul cu masina de cusut din care iesea tot mitraliera! Pe orice link m-as duce tot Mercedes L 3000 apare!
Misu

Las la nenea Misu sa gaseasca diferentele Mercedes L 3000 si Opel Blitz-ul de 3 T, versiunea S.

:-D

Bozzy

#24 Useril este offline   misu 

• Membru senior

Postat 15 August 2006 - 11:03 PM

Nene Bozoman,
Ridic manusa si ofer trei variante (poate una este castigatoare?!, sau poate niciuna!!!):
1 Diferentele "care este" multe, nu prea imi sunt la indemana, eu de formatie fiind "avionist" si nu "tractorist";
2 Dar acum am o mare dilema: pana acum ceva timp credeam ca am am doua Opel-uri la 1/48 mai mult sau mai putin reusite de la FM Details, dar acum stau si ma intreb: dar daca oi avea si un Opel si un Mercedes sau chiar doua "Mertane"?
3 Nu este nici o diferenta !!! (Cred ca o sa vedem amandoi cartonasul rosu de la Steelmaster!)
Cu multa simpatie
Misu

#25 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 15 August 2006 - 11:35 PM

Mersule, trebuie să fii obsedat de Blitz să faci toate modelele posibile, cum a făcut confratele nostru īn ale meşteritului (nu că nu l-aş invidia). Chiar dacă a fost primul camion condus de bunicu-meu, n-am decāt 4 (3 modele + o dublură), mai am pānă să-l ajung pe om (poate ne ajută Arhi). Ţi-a plăcut link-ul? :-D
Spor!

#26 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 16 August 2006 - 02:28 AM

misu, la Aug 15 2006, 11:03 PM, a spus:

Nene Bozoman,
Ridic manusa si ofer trei variante (poate una este castigatoare?!, sau poate niciuna!!!):
1 Diferentele "care este" multe, nu prea imi sunt la indemana, eu de formatie fiind "avionist" si nu "tractorist";
2 Dar acum am o mare dilema: pana acum ceva timp credeam ca am am doua Opel-uri la 1/48 mai mult sau mai putin reusite de la FM Details, dar acum stau si ma intreb: dar daca oi avea si un Opel si un Mercedes sau chiar doua "Mertane"?
3 Nu este nici o diferenta !!! (Cred ca o sa vedem amandoi cartonasul rosu de la Steelmaster!)
Cu multa simpatie
Misu

Cocosh ! Nu-i bai ca le ai cu avioanle, dar uite, si eu sunt curios si doresc sa mai invat.

Din cite stiam aceste doua modele sunt unul si acelasi. Dar uite, lasa-ma sa ma mai documentez, si imediat ce am ceva timp dau un raspuns.

Categaric, se scot din discutie emblema si aparatoarea de la radiator.

Cit despre cartonash rosu, chiar nu cred ca asta este problema, cit sa stim sa cautam, si sa dam raspunsuri, nu !?

Bafte,

Prietenosul Bozz

#27 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 16 August 2006 - 08:45 AM

Frate Wittmann,ce am vazut acolo m a lasat.. :-D .. :-) ... :-D Nenea Hartl e meserias,rau de tot! Multam fain ! ;-)

#28 Useril este offline   misu 

• Membru senior

Postat 16 August 2006 - 10:41 AM

Nene Bozoman,
Facem ca matale si scoatem din discutie: emblema si aparatoarea de la radiator. Scoatem din discutie si urmatoarele : bara de protectie fata , forma aripilor fata, forma si dimensiunile fantelor de pe capotele laterale ale motorului, capotele superioare ale motorului, scara cabinei, dispunerea suprafetelor vitrate la portiere si nu in ultimul rand amplasarea stergatoarelor de parbriz. In final, putem declara ca fiind Opel Blitz toate camioanele cu volanul pe stanga! N-as vrea sa fac inventarul tuturor diferentelor pentru ca in mod sigur cineva va numara cu mai multa atentie suruburile de la bena.
Mulltumesc si pentru urarea care m-a intinerit cu vreo 20 de anisori!
Cu, inca, multa simpatie
Misu

#29 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 16 August 2006 - 11:31 AM

Frate Misu,frate Bozoman! Cred ca "subiectul este acesta! Mercedes Benz L701,practic Blitz-ul fabricat de Mercedes spre sfarsitul razboiului. De fapt,"obligati" sa l produca sub licenta. A fost o "jignire" pt. Mercedes si de aceea, nu a avut nici un insemn al acestora pe el! Cabina este din lemn("conditii de austeritate",deh...) si se pare ca nu a echipat Blitzul standard,cum spun unii! :-D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 44mbblit.jpg

#30 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 16 August 2006 - 11:50 AM

Completare.... iata un link interesant blitz

Arata acest topic

• 2 Pagini +