Aceasta postare a fost editata de americanul: 02 July 2013 - 10:35 PM
Pagina 1 din 1
cuirasate si portavion(ajutor identificare) scara1/1200(banuiesc)
Postat 02 July 2013 - 10:27 PM
Salutare. Am gasit intr-o piata de vechituri o cutiuta cu mai multe nave neasamblate. Partial decupate si fara planuri. Am incercat construire dupa intuitie si pictare, la fel. As aprecia daca cineva ma Va ajuta sa identific micutele nave. Multumesc anticipat! Am creat cu ele un tablou si l- am pus pe perete.
Postat 03 July 2013 - 06:13 AM
Salut Americane.
Intuitia-mi spune ca pozitia 1 si 2 sunt cuirasate italiene din clasa Roma ( probabil RM Roma si RM Litorio ), pozitia 3 si 4 inca incerc identificarea. Portavionul aduce cu unul din clasa Yorktown dar ....... nu-i nici pe departe
Intuitia-mi spune ca pozitia 1 si 2 sunt cuirasate italiene din clasa Roma ( probabil RM Roma si RM Litorio ), pozitia 3 si 4 inca incerc identificarea. Portavionul aduce cu unul din clasa Yorktown dar ....... nu-i nici pe departe
Aceasta postare a fost editata de tavi: 03 July 2013 - 06:16 AM
Postat 03 July 2013 - 06:39 AM
[quote name='tavi' timestamp='1372824801' post='171263']
Salut Americane.
[Quote]
Salutare. Multumesc pentru raspuns . Acum, ca s-a rezolvat dilema gemenelor, si ai dreptate, am verificat,cu numele in fata, pe net. Portavionul ar putea fi japonez?
Am pus poze mai clare. Poate ajuta.
Salut Americane.
[Quote]
Salutare. Multumesc pentru raspuns . Acum, ca s-a rezolvat dilema gemenelor, si ai dreptate, am verificat,cu numele in fata, pe net. Portavionul ar putea fi japonez?
Am pus poze mai clare. Poate ajuta.
Aceasta postare a fost editata de americanul: 03 July 2013 - 07:10 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1