Forum Machete,Modelism,Hobby: Doi razboinici - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Doi razboinici doua figurine facute din fimo cu dimensiunea de 25cm

#1 Useril este offline   NRC 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 26-June 13
  • Interests:Modelaj, Sculptura

Postat 26 June 2013 - 11:36 PM

Salut, sunt nou pe forum si ma bucur sa vad ca mai sunt oameni in romania cu aceeasi pasiune ca si mine, caut de mult un forum dedicat modelajului si figurinelor. Aveti aici prima si cea de a doua figurina facuta de mine. Stiu ca trebuia sa lucrez mai mult la fimisari, dar imi pierd rabdarea si vreau sa le vad gata cat mai repede. Ambele au 25cm si nu sunt vopsite, sunt facute din Fimo.

Imagine atasata: kill1.jpg

Imagine atasata: dead2.jpg

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 27 June 2013 - 07:40 AM

Bun venit printre noi!
Talent este, daca se rezolva si cu rabdarea o sa fie si mai bine! :whistle:
Poti pune pozele si mai mari si daca se poate, un pic mai luminoase.

#3 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 27 June 2013 - 08:40 AM

Sau sa ne dai un link unde putem vedea pozele mai mari.
Imi place si mie ce ai facut.
Sunt din ce in ce mai atras de figurine la scari mari de cand nu mai diclesc tocmai bine.

#4 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 27 June 2013 - 12:32 PM

Felicitari pentru realizare! Eu unul stiu ca ma bucur ca se "ingroasa" randul celor care sunt pasionati de sculptura. Rezolva treaba cu "rabdarea" si rezultatele or sa fie mult mai bune.
Sustin ce s-a scris mai sus, posteaza poze "mai mari" si o idee mai luminoase.Bravo!

#5 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 27 June 2013 - 04:10 PM

Salutare!

Din cate pot vedea, la scara descrisa, arata foarte bine. Insa niste fotografii mai mari, ar merita sa adaugi, cum spun si ceilalti colegi.
Felicitari pentru un debut frumos!

#6 Useril este offline   NRC 

• Nou venit

Postat 27 June 2013 - 07:08 PM

Multumesc pt incurajari. Vreau sa ma apuc de un proiect putim mai ambitios, o statuie de 50cm pe care sa o torn in rasina, dar nu sunt sigur in ce sa o lucrez, fimo este prea scump, plastilina nu stiu cu ce se poate finisa ( am vazut ceva pe youtube ca ar merge finisata cu flacara) sau lut, dar cu lut nu am lucrat niciodata si nu am habar cum se depoziteaza, cum se inmoaie etc. Daca aveti sfaturi v-as fi recunoscator. In legatura cu pozele de mai sus , daca vreti sa le vedeti mai mari, dar si alte lucrari, aveti aici un link catre picasa https://plus.google....1377?banner=pwa

#7 Useril este offline   AlexSasu 

• Membru deplin
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 28-June 12

Postat 27 June 2013 - 08:10 PM

Eu sugerez sa-l faci in plastelina. Cauta Chavant NSP Medium sau Monster Clay. Poti folosi caldura (uscator de par, flacara, torta cu alcool) sau alcool izopropilic pentru a netezi suprafata. Eu folosesc spirt dar nu taie destul de bine in plastelina. Taie el cat de cat da nu destul. Lutul e pretentios. Trebuie infasurat intr-o panza umeda de fiecare data cand termini de lucrat ca daca-l lasi peste noapte se intareste si devine sfaramicios. Mai trebuie si sa te chinui putin cu el ca e tare moale si se si lipeste de degete si unelte. Fimo e cam scump... poate ai iesi mai bine cu Super Sculpey sau, si mai bine, cu un amestec de Super Sculpey (un pachet) + Original Sculpey (un pachet) + Sculpey 3 negru (cam o treime de pachet) si asa o sa obtii un sculpey gri nici prea moale nici prea tare. Cat despre figurine ai facut treaba faina! Multa bafta in continuare! :)

#8 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 27 June 2013 - 08:52 PM

Nenea,Imagine postata tocmai doream sa postez si eu ceva, dar cand am vazut lucrarile tale Imagine postata...mi-am spus sa ma las pagubasImagine postata
Imi place mult "Gigel / Gigica , cu multe cranii pe el / ea"Imagine postata
Ai lucrari extraordinare ! (din punctul de vedere al unui incepator, adicatelea ioImagine postata)
Spor in continuare !Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 27 June 2013 - 09:00 PM

#9 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 27 June 2013 - 10:04 PM

Salutare si bine ai venit in mijlocul nostru :drinks: ,
lucrarile arata bine din ce am vazut pana acum, asa ca da-i bataie inainte. Pentru ceva mai mare, poti sa incerci sa folosesti pentru baza o pasta de modelej cu uscare la aer ( ai avantajul ca o gasesti la un pret rezonabil la cantitate mare ). O poti lucra cateva ore bune si dupa aceea se intareste fara cuptor. Dupa aceea, la finisaje si detalii poti folosi Fimo sau Cernit, sau orice alt material pe care sa-l poti coace la cald. Oricum, fa o proba si vezi cum se comporta materialele inainte.

Spor la modelit,

P.S. Daca esti din Bucuresti sau din apropiere, vino cu cate ceva la intalniri sa le vedem mai bine :pardon: .

#10 Useril este offline   NRC 

• Nou venit

Postat 28 June 2013 - 06:15 AM

Multumesc pt sfaturi si am sa tin cont de ele. Cred ca am sa incerc plastilina si cu detaliile ( fatza, palme, etc, facute din ceara).
Pt dan2du, am sa vin cu cea mai mare placere la intaliri si am sa aduc cateva lucrari, numai sa stiu unde si cand :) , dar am sa urmaresc forumul pt detalii.
O zi frumuasa la toti si spor la lucru.

#11 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 28 June 2013 - 07:54 AM

Intilnirile se tin in a treia simbata din luna, incepind cu ora zece. Se anunra aici http://www.cartula.r...ente-expozitii/ in timp util.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi