MiG-21 MA/MF Eduard 1/48
Postat 19 September 2013 - 10:28 PM
Tibi, Mersi tare mult, și eu ma bucur și abia astept sa ne vedem din nou la strangere, poate avem timp să stam mai mult la vorbă!
@ NIki: Mulțam fain!
@ Vasile: Vreau să merg duminică la muzeu să fac mai multe poze și o sa postez atunci cāteva fotografii. Apoi o să mai fac un set de poze după strangere.
Toate cele bune!
@ NIki: Mulțam fain!
@ Vasile: Vreau să merg duminică la muzeu să fac mai multe poze și o sa postez atunci cāteva fotografii. Apoi o să mai fac un set de poze după strangere.
Toate cele bune!
Postat 31 October 2013 - 09:23 AM
Da, da....daca ne spui cum ai facut nuantele alea diferite de metal ar fi foarte frumos.
Foarte misto MIG-ul tau. A iesit super, felicitari!
Pe langa macheta in sine si executia foarte reusita, are un mare plus si datorita inmatricularii alese...putin mai dezbracata don'soara ar fi fort si mai misto...
Foarte misto MIG-ul tau. A iesit super, felicitari!
Pe langa macheta in sine si executia foarte reusita, are un mare plus si datorita inmatricularii alese...putin mai dezbracata don'soara ar fi fort si mai misto...
Postat 31 October 2013 - 09:33 AM
Felicitari, Gabriel! Cum am mai spus si la alte realizari ale tale, "zici ca-i vie". Frumos subiect, poate-i faci si sora 1114 - aia e nitel mai dezbracata. Si, by-the-way - cum zice rusu' - La Multi Ani! cu o mica intarziere si sa ne citim sanatosi si cand te "upgradezi" la versiunea 3.0.
Postat 31 October 2013 - 11:55 AM
Multumesc tuturor, Liviu mersi tare mult, versiunea 3.0 e pe drum
Ca tot ati pomenit de varianta mai dezbracata, acum lucrez la un P-47 N (too big and too heavy) care presupune un nose art destul de zgarcit la capitolul textile
In alta ordine de idei, o sa incerc sa prezint, de indata ce timpul imi va fi mai putin potrivnic, nuantele de alclad pe care le-am folosit pe o poza care sa fie sugestiva.
Toate cele bune!
Ca tot ati pomenit de varianta mai dezbracata, acum lucrez la un P-47 N (too big and too heavy) care presupune un nose art destul de zgarcit la capitolul textile
In alta ordine de idei, o sa incerc sa prezint, de indata ce timpul imi va fi mai putin potrivnic, nuantele de alclad pe care le-am folosit pe o poza care sa fie sugestiva.
Toate cele bune!