MiG-21 MA/MF Eduard 1/48
Postat 04 July 2013 - 08:42 AM
In special baile trenului de aterizare.
Zi-ne te rog cum ai facut cu cablaraia si tevaraia: le-ai instalat in baie si apoi le-ai vopsit galben/rosu/albastru/etc, sau mai intai le-ai vopsit si apoi le-ai instalat?
Ce solutii ai folosit pt "murdarie"?
Ai "sigilat" cu lac mat?
Spor la treaba,
Postat 04 July 2013 - 07:22 PM
niki, la 04 July 2013 - 05:45 PM, a spus:
Ma bucur ca ai spor! Keep it up!
Da, culeea cu aripile este folosita si in kitul de Bis (probabil si de SMT) iar pt MF trebuie sa gravezi doua panouri. Sau, daca nu ai rabdare/chef, poti sa folosesti decalurile livrate in kit.
Aceasta postare a fost editata de mersu: 04 July 2013 - 07:24 PM
Postat 08 September 2013 - 08:38 AM
Z-mare, la 07 September 2013 - 08:26 AM, a spus:
Fenomenul acesta se intimpla din cauza adezivului pentru stiren. Zona nu sa uscat sigur 100% iar in momentul vopsirii acesta redevine "activ" mai ales la vopsele agresive precum Alclad, MM dar si altele . Se poate intimpla si daca intimplator raze de soare apar pe macheta. Fenomenul asta se mai poate intimpla si la zone lipite si apoi chituite cu chit classic de modelism, de aceea folosesc pentru chituit exclusiv Super Glue iar problema este in mare parte rezolvata.
Gaby, ai vopsit frumos macheta, o vedem la Bucuresti saptamana viitoare?
Salutari,
Tibi
Postat 09 September 2013 - 05:40 PM
Sunt cu ochii pe tine. Vreau sa vad ce va iesi. Am o macheta de MIG la 1/32, homemade (sistem militar) si vreau sa scot un Lancer. M-am jucat cu un kit de la parcmodels, la 1/72, dar sursa de inspiratie imi lipseste.
Succes in continuare si mai multe poze, in detaliu.
Cristian
Postat 09 September 2013 - 08:09 PM
Vad R-3R si PRND-uri. Doar de curiozitate: ai vreo poza in configuratia asta? As fi foarte impresionat de o dovada foto
Altfel, poate numai aer-aer sau R-3S si PRND-uri sau... pur si simplu cum vrei tu!
Astept si eu sa vad macheta gata la Muzeu!
Aceasta postare a fost editata de niki: 09 September 2013 - 08:09 PM
Postat 10 September 2013 - 08:45 PM
gabriel chelaru, la 10 September 2013 - 07:06 PM, a spus:
Asta era clar.
Acum, iti spun ca si mie imi place extrem de mult cum arata varianta "R" a Atoll-ului* (ai mai incercat tu sa o agati de un MiG si nu te-am lasat ), insa chiar sunt interesat de o fotografie care sa arate combinatia asta (R-3R si PRND-uri). Pe moment nu imi aduc aminte decat de rachete cu ghidaj in infrarosu (R-3S,...) asezate langa PRND-uri, sub aripi de '21. Apoi ar mai fi, ca si in cazul Romaniei, posibilitatea ca Cehoslovacia sa nu fi avut in inventar R-3R-ul...
Nu zic ca nu e bine si ca stiu precis. Spun doar ca nu am vazut si ca sincer as vrea sa vad
*P.S.: abia astept sa fac si eu un bis finlandez sub care sa agat 2 R-3R si doua R-13M
Postat 19 September 2013 - 11:47 AM