Kubelwagen Tamiya 1:35
Postat 15 August 2013 - 10:15 PM
Personal, sunt incantat de ceea ce ti-a iesit!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 15 August 2013 - 10:15 PM
Postat 15 August 2013 - 11:15 PM
E aceeasi maniera numai ca am folosit in loc de vopseaua de ulei- produsele de la AK interactive.
Primul strat a fost Vallejo primer- sur;
Un strat de AKAN- sur inchis;
2. Ak worn effects;
3. Vopseaua Life color RAL 8020;
Am lasat modelul vreo 2 zile sa se usuce;
4. Am ,,ros" stratul de lifecolor;
5. Am prins ceea ce a ramas din lifecolor cu gloss varnish;
6. Am aplicat AK-065 Africa Korps filter ( la prima vedere pare o culoare PREA mult aprinsa, insa dupa ce se usuca pe model e foarte OK, jocul de culori e mai interesant ( mai bogat)), aa si nu l-am folosit direct din sticla, l-am diluat putin cu white spirit;
7. Dupa a urmat AK-066 Wash for DAK vehicles;
8. In unele regiuni am folosit si AK-075 wash for NATO vehicles;
9. AK-067 Streaking Grime for DAK vehicles;
10. AK-074 Rainmarks for NATO tanks;
11. Pigmente MIG Gulf war sand, light dust si beach sand pe white spirit.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 16 August 2013 - 07:44 AM
Postat 17 August 2013 - 03:56 PM
As avea totusi o remarca. Parbrizul mi se pare prea uniform acoperit cu praf, iar zonele adiacente sunt (prin comparatie cu grosimea stratului de mizerie de pe suprafata transparenta) curate. In plus, lamele stergatoarelor nu ar trebui sa fie asezate la inceputul zonelor curate de pe acelasi parbriz?
Asteptam acum integrarea in diorama.
Postat 17 August 2013 - 11:27 PM
O sa mai prafuiesc modelul deja pe diorama. Cit despre stergatoare- da, nu e numaidecit sa fie la inceputul zonei curate.
Postat 22 August 2013 - 05:25 PM
, arata super fain !!!
Citeaza
Eu am noroc ca nu lucrez la 1/35 ( hi,hi,hi !)
Daca vrei sa-l folosesti in dio alaturi de Diana , cred ca v-a trebui sa-i vopsesti si lui acea banda alba de pe capota . Era un insemn de recunoastere aeriana si daca bine stiu era vopsit pe toate vehicolele in acea perioada . La kubel am vazut-o pictata pe acea umflatura ( rezervorul de benzina) de pe capota , cu toate ca daca lasa parbrizul jos , nu cred ca se mai vedea . Am sa caut si o poza .
Postat 23 August 2013 - 05:52 PM
Ma intreb daca fotografia o fi fost facuta in apropierea locului in care s-a turnat S.W.? ) .
Cautand insa prin arhiva am mai dat de unul cu acea banda pictata pe bot si aripi , insa m-a surprins ca nu am gasit ,inca, mai multe exemple (...hmm... ?) .
Aceasta postare a fost editata de dany: 23 August 2013 - 06:14 PM