Forum Machete,Modelism,Hobby: Flisak - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Flisak din carton și ce-oi mai găsi p-aici

#41 Useril este offline   ACHRISTIAN 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 09-November 11

Postat 04 July 2013 - 11:24 PM

Vezi postareabuntzi, la 04 July 2013 - 11:31 AM, a spus:

Măi, stați așa să īnțeleg: adică să las bordura lemn natur, nevopsită deloc?

Salut! ti-am urmarit evolutia si sunt sigur ca modul de abordare este gresit,dar,este doar o parere.In locul tau daca tot ai depus un efort de a realiza acest model ,incerca o strategie estetica mai acceptabila:XCorpul navei este destul de inestetic si sunt convins ca nu esti multumit de el .Am inteles ca materialele sunt destul de anevoios de gasit acolo,totusi:incearca sa faci rost de un chit auto,aplica-l pe toata suprafata,slefuieste pana obtii o suprafata agreata ochiului,dupa care apucate de un vopsit rezonabil.Iti sugerasem vopsele auto sau eventual cele acrilice in caz ca gaseseti.In legatura cu bordura este de preferat s-o faci alba ,nu prea cadreaza cu ea natur.Acesta interventie nu se doreste o critica ,ci doar o sugestie de mai bine .Spor si succes in terminarea modelului. Stima, ACHRISTAN!

#42 Useril este offline   buntzi 

• Membru senior
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 21-May 13

Postat 05 July 2013 - 03:29 AM

Nu e supărare. Sfaturile sunt bune, da' abia la urmă ai pus partea esențială: "DACĂ GĂSEȘTI". Well, NU găsesc, că dacă găseam, fii sigur că făceam așa de la bun īnceput. Teoria e frumoasă, practica ne mănāncă.
Și ca să rămānem īn aceeași notă "optimistă", desigur ca trebuie sa revopsesc puntea. Din nu stiu ce motive, ultima mānă de vopsea s-a separat pe culori, cam așa:
Imagine atasata: Photo-0231.jpg

Prin urmare, ce făceam eu pe la miezul nopții așa? Șmirgheleam la punte. Am rācāit panarama, și am dat un strat subțire de aracet. Sper să folosească drept suport de bază și să iasă din tura următoare, că nu cred ca mai am alb să mai prepar și a doua mānă de gri pentru punte.
După cum evoluează lucrurile, nu cred să-l dau la apă weekendul ăsta.

#43 Useril este offline   buntzi 

• Membru senior

Postat 07 July 2013 - 11:47 AM

Mno, deci cam așa:
Imagine atasata: Photo-0245_2.jpg Imagine atasata: Photo-0246_2.jpg Imagine atasata: Photo-0244_2.jpg

#44 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 07 July 2013 - 12:18 PM

te declar , sincer, maestru al improvizatiei. nu inventezi explicatii, gasesti solutii. bravo, bravo, bravo.

#45 Useril este offline   buntzi 

• Membru senior

Postat 08 July 2013 - 02:50 AM

Mulțumesc de apreciere.
Sigur sunt lucruri pe care le-aș fi putut face mai bine, chiar cu materialele pe care le-am avut la īndemānă.
Da' asta e, o să fie o jucărie drăgută pentru fii-mea și dup-aia să se bucure cine o sta īn locul meu.

#46 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior

Postat 08 July 2013 - 09:37 AM

eu cred, sincer, ca daca timpul iti permite, la intoarcerea in tara , sa perseverezi in treaba asta cu modelismul . ai calitati pe care multi asa-zisi modelisti nu le au. va puteti aduna cei cativa braileni, laolalta , si sa faceti ceva frumos. dj bobo acum face naveta braila-galati... singur-singurel! :crazy:

#47 Useril este offline   buntzi 

• Membru senior

Postat 08 July 2013 - 11:23 AM

Eh, pentru mine nu e foarte ușor niciodată, că după ce termin aici mă duc...īn altă parte. Īncă nu știu unde. Iar acolo poate să fie chiar și mai nașpa ca aici. Dar totuși sunt avantaje. La următorul domiciliu o sa am "microbul" gata inoculat și dezvoltat, așa că o sa-mi iau cu mine scule și diverse de la bun īnceput, nu ca aici, de m-am trezit la spartul tārgului. Doi ani de zile puteam să modelesc și aici bine-merci, da' nu mi-a dat prin devlă.
Și acasă am și eu pile, pensetă, poate mai găsesc una alta.

#48 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior

Postat 08 July 2013 - 11:56 AM

si te vei bucura de tot sprijinul meu si al colegilor, ca si dj, si ca si toti cei care vor sa lucreze si ne bat la usa... toate cele bune.

#49 Useril este offline   dakian67 

• Membru senior
  • Postari: 1771
  • Inregistrat: 10-June 09
  • Interests:Modelism aero WW II,numai 1/72

Postat 08 July 2013 - 02:21 PM

Dupa o zi plina de sedinte, am reusit si eu sa arunc o privire pe aici. BRAVO !!!!!!!!! Stiind eu foarte bine in ce conditii a fost facuta nava, nu pot decit sa te felicit, mai ales pentru faptul ca ai TERMINAT-O in sfirsit, against all odds !! Si arata chiar binisor. Zic eu ca scopul propus a fost atins, asa ca bine ai venit in lumea noastra!

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi