Jareck - Demon hunter Enigma miniatures (54mm)
Postat 07 July 2013 - 10:50 PM
Spor!
Postat 11 July 2013 - 02:41 AM
Cand spui pantalonii, te referi la cei albastrii? Daca da, atunci vreau sa-ti atrag atentia la dinamica. Uitate la par. Nu la culoare, ci la intensitatea luminilor si a umbrelor. Asta este standardul. Parul ala arata foarte, foarte fain. Acum, tot ce faci, trebuie sa se incadreze in aceasta dinamica respectand culorile alese pt. celelalte elemente. Pe scurt, dupa ochiul meu chior, albastrul ala mai are nevoie de ultima lumina pe zonele cele mai inalte si expuse. Fin, saturat si précis.
Poate te mai uiti o data la culoarea de baza a curelelor de pe picoare. Mi se pare ca este foarte aproape de culoarea pielii. Poate sa fie si de la fotografiere. Poate ma insel, dar cred ca este bine sa te mai uiti o data. Nu strica.
Spor la treaba, Bogdane si din cand in cand, intr-o pauza de lucru, uitate la lucrare in ansamblul ei. Nu la zone, ci in ansamblu. La modul cum zonele lucreaza una cu alta. O sa te ajute foarte mult.
Mult succes si sa ne ti la curent.
Postat 11 July 2013 - 08:14 PM
Zeno, multumesc mult pentru sfaturi! Ochiul tau este departe de a fi chior, ba chiar este foarte ager. De fiecare data observi foarte precis.
Pe pantaloni (partea de panza albastra) simteam ca ar mai trebui ceva, dar nu eram sigur. Ai dreptate, voi mai face un rand de lumini.
Curelele de piele intradevar s-a intamplat sa aiba o nuanta apropiata de a pielii. Am incercat sa folosesc aceeasi nuanta pentru curelele de pa maini si nu se vad. Voi face intai efectele de uzura si apoi vom vedea cum se potriveste aspectul final. Daca tot nu arata bine, le refac.
Multumesc inca o data pentru ochiul critic cu care ma urmaresti si pentru sfaturile utile.
Voi reveni cu poze dupa ce reusesc sa mai lucrez ceva.
Spor!
Postat 13 July 2013 - 02:48 PM
b00gie, la 11 July 2013 - 08:14 PM, a spus:
E choir, Bogdane. Sunt multe lentile intre ochiul meu si lucrarea ta.
Citeaza
Parerea mea este sa nu te chinui sa lucrezi detalii. Pt. curelele de la maini si de pe picioare iti sugerez sa pleci de la German Cam. Black Brown 70.822. Iti va da un contrast foarte fain si peste poti aplica toate celelate tratamente sa obtii curele de piele.
Iti doresc mult success si voi urmari cu atentie.
Postat 14 July 2013 - 10:57 PM
Multumesc pentru sfat! Inca o data iti dau dreptate si iti voi da ascultare. Nuanta propusa de tine se potriveste mult mai bine, insa din pacate nu o am. Voi incerca sa obtin ceva apropiat.
Se pare ca figruina asta nu va avea parte de mai multe de o sedinta de lucru pe saptamana. Azi am inceput sa lucrez iataganul, insa din pacate pozele din timpul procesului au iesit... . Mai am de aplicat tratamentele si ultimele lumini. Revin cu poze cand il termin. Apoi voi relua lucrul la pielarie.
Spor!
Postat 15 July 2013 - 12:56 AM
b00gie, la 14 July 2013 - 10:57 PM, a spus:
Amesteca negru 950 cu flat brown 984 si din acest anestec reglezi cat de inchis este maroul.
Ochelarii sunt doar pentru a vedea ceva pe masa de lucru, nu sa vad sa lucrez. Pentru asta am nevoie de intariri nu gluma.
Spor la treaba, Bogdane!
Postat 21 January 2014 - 11:47 AM
Si ma bucur ca am fost privilegiatul de a urmari, pas cu pas, cum ia chip.
Iti doresc sa fie inceputul unei serii de figurine la 54 mm, cel putin la fel de reusite.
Calde felicitari!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 21 January 2014 - 11:48 AM
Postat 21 January 2014 - 09:59 PM
Silviu, la sange am oscilat intre mai multe variante. Am avut o varianta mai "exotica" dar era prea stridenta si mi-a fost teama sa nu stric ansamblul cu un detaliu. Asa ca am mers pe un amestec de rosu cu albastru (doua nuante inchise si mai putin obisnuite) din care a rezultat un purpuriu foarte inchis (poate putin prea inchis). Mi-a placut nuanta asta inchisa pentru ca mi s-a parut ca se potriveste cu ideea de demon si latura intunecata. Este adevarat ca privit prin prisma sangelui uman duce cu gandul la sange uscat, nicidecum sange proaspat. Am incercat sa rezolv aspectul de sange proaspat cu lac lucios. Sper ca data viitoare sa fiu mai inspirat.
Postat 23 January 2014 - 06:39 PM
Ce nu mi se pare reusit e parul. In primul rand datorita culorii, care, in conditiile in care figurina e imbracata si impopotonata simplist, forteaza imaginea cu mov-ul ala izbitor.
Si daca tot vorbiram de freza, incearca astfel incat imbinarea intre podoaba capilara si scalp sa fie blenduita, altfel , pletele vor avea aparenta de cauciuc.
Spor
Postat 23 January 2014 - 06:39 PM
Ce nu mi se pare reusit e parul. In primul rand datorita culorii, care, in conditiile in care figurina e imbracata si impopotonata simplist, forteaza imaginea cu mov-ul ala izbitor.
Si daca tot vorbiram de freza, incearca astfel incat imbinarea intre podoaba capilara si scalp sa fie blenduita, altfel , pletele vor avea aparenta de cauciuc.
Spor
Postat 23 January 2014 - 11:23 PM
Voi face doar doua mentiuni.
1. Producatorul l-a denumit "demon hunter". In momentul in care m-am apucat de el nu eram inca sigur in ce decor il voi plasa. Pe parcurs mi-a devenit clar ca va fi intro arena. Asa ca eu i-am zis "the demon slayer" (i-am pastrat doar numele Jareck). Dar cred ca am uitat sa mentionez. (Oare s-ar putea schimba numele topicului?)
2. Culoarea parului este a lui naturala, nu am ce-i face.