b00gie, la 17 June 2013 - 08:44 PM, a spus:
Multumesc Zeno! Ma bucura mult ca iti place, inseamna ca sunt pe drumul cel bun.
![Imagine postata](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/yahoo.gif)
Merge treaba, brici! Imi place foarte mult! Cap compas, 75mm...
Citeaza
Mai este totusi ceva de munca, pentru ca pantalonii au vreo patru componente diferite (panza, protectie de piele pe picioare, curele de piele si protectie frontala metalica) cu texturi diferite. Este o provocare, dar deja am prins curaj in ce priveste lucrul la scara asta. In seara asta sper sa reusesc sa demarez si etapa asta, caci am somat destul de la ultima sedinta de lucru.
![Imagine postata](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/whistle.gif)
Nu-i nimic. Somajul este parte din procesul de creatie... si cu atatea texturi, sigur nu o sa te plictisesti... Have fun!
Citeaza
Am totusi o mica dilema legata de carnatie. Isi schimba nuanta destul de mult in functie de lumina. Poate sa fie roscat (ca in poze), maroniu sau chiar sa capete o usoara tenta de violet. Ceea ce nu se intampla cu coama, care isi pastreaza culoarea distincta indiferent de lumina. Banuiesc totusi ca violetul parului este o culoare mult mai puternica decat nuanta pielii si cea din urma absoarbe mai mult din culoarea luminii, schimbandu-si astfel nuanta. Este totusi normal sa se intample asta? Sunt curios care va fi efectul cu toate culorile la locul lor.
Interesant, ce spui! Ma gandesc la doua lucruri. Modul de pictareare (glazuri multiple transparente - vopsea bine diluata) si forma suprafetei. In cazul parului, din cate vad eu, ai lucrat cu o saturatie mai mare, ce da o suprafata opaca, sau mai opaca decat in cazul carnatiei. Numarul de glazuri date pare mai mic.. Asta, combinat cu o forma total diferita a suprafetei. Indiferent care ar fi explicatia, eu cred ca nu ar trebui sa fie subiect de ingrijorare. Atata timp cat iti place ce vezi este OK.
Va fi o lucrare SUPER! Sunt convins de asta.
Mult success!