Forum Machete,Modelism,Hobby: Jareck - Demon hunter - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Jareck - Demon hunter Enigma miniatures (54mm)

#21 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 07 July 2013 - 10:50 PM

Am promis poze cat mai des. Mare progres nu am mai facut. Am pus culorile de baza pe elementele pantalonilor (pantalon de panza, aparatori de picioare din piele, curele de piele, platosa metalica frontala) pentru a-mi face o idee despre cum se armonizeaza culorile alese. Rezultatul mi se pare cam strident, dar personajul fiind un tip excentric cred ca i se potriveste. Urmeaza lumini, umbre, uzuri, etc. (Platosa are deja un rand de lumini). Va tin la curent cand mai apar noutati.
Spor!
Imagine postata Imagine postata

#22 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 08 July 2013 - 03:54 PM

Bogdane, e o lucrare destul de complexa, dar cred ca te descurci. Duminica sper sa ne revedem cu spor! Mie-mi place ceea ce ai facut pana acum!

#23 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 09 July 2013 - 11:14 PM

Multumesc Nicu! :)

Am reusit sa lucrez pantalonii (panza) si platosa (plus zalele).
Va urma pielaria.
Spor!

#24 Useril este offline   ACHRISTIAN 

• Membru senior
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 09-November 11

Postat 10 July 2013 - 10:25 PM

Buna seara! Doar pentru impactul vizual placut ochiului :dribble:{cel putin al meu}fara pretenti de a fi un cunoscator,as dori sa-ti dau un mare LIKE!

#25 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 11 July 2013 - 02:41 AM

Imi place cum ai lucrat! Asta va fi cea mai faina lucrare a ta. Zic eu... :hi:

Cand spui pantalonii, te referi la cei albastrii? Daca da, atunci vreau sa-ti atrag atentia la dinamica. Uitate la par. Nu la culoare, ci la intensitatea luminilor si a umbrelor. Asta este standardul. Parul ala arata foarte, foarte fain. Acum, tot ce faci, trebuie sa se incadreze in aceasta dinamica respectand culorile alese pt. celelalte elemente. Pe scurt, dupa ochiul meu chior, albastrul ala mai are nevoie de ultima lumina pe zonele cele mai inalte si expuse. Fin, saturat si précis.

Poate te mai uiti o data la culoarea de baza a curelelor de pe picoare. Mi se pare ca este foarte aproape de culoarea pielii. Poate sa fie si de la fotografiere. Poate ma insel, dar cred ca este bine sa te mai uiti o data. Nu strica.

Spor la treaba, Bogdane si din cand in cand, intr-o pauza de lucru, uitate la lucrare in ansamblul ei. Nu la zone, ci in ansamblu. La modul cum zonele lucreaza una cu alta. O sa te ajute foarte mult.

Mult succes si sa ne ti la curent.

#26 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 11 July 2013 - 08:14 PM

Multumesc frumos ACHRISTIAN! Ma bucur tare ca iti place. Imagine postata

Zeno, multumesc mult pentru sfaturi! Ochiul tau este departe de a fi chior, ba chiar este foarte ager. De fiecare data observi foarte precis.
Pe pantaloni (partea de panza albastra) simteam ca ar mai trebui ceva, dar nu eram sigur. Ai dreptate, voi mai face un rand de lumini.
Curelele de piele intradevar s-a intamplat sa aiba o nuanta apropiata de a pielii. Am incercat sa folosesc aceeasi nuanta pentru curelele de pa maini si nu se vad. Voi face intai efectele de uzura si apoi vom vedea cum se potriveste aspectul final. Daca tot nu arata bine, le refac.
Multumesc inca o data pentru ochiul critic cu care ma urmaresti si pentru sfaturile utile. Imagine postata

Voi reveni cu poze dupa ce reusesc sa mai lucrez ceva.
Spor!

#27 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 13 July 2013 - 02:48 PM

Vezi postareab00gie, la 11 July 2013 - 08:14 PM, a spus:

Zeno, multumesc mult pentru sfaturi! Ochiul tau este departe de a fi chior, ba chiar este foarte ager. De fiecare data observi foarte precis.

E choir, Bogdane. Sunt multe lentile intre ochiul meu si lucrarea ta. :lol:

Citeaza

Curelele de piele intradevar s-a intamplat sa aiba o nuanta apropiata de a pielii. Am incercat sa folosesc aceeasi nuanta pentru curelele de pa maini si nu se vad. Voi face intai efectele de uzura si apoi vom vedea cum se potriveste aspectul final. Daca tot nu arata bine, le refac.

Parerea mea este sa nu te chinui sa lucrezi detalii. Pt. curelele de la maini si de pe picioare iti sugerez sa pleci de la German Cam. Black Brown 70.822. Iti va da un contrast foarte fain si peste poti aplica toate celelate tratamente sa obtii curele de piele.
Iti doresc mult success si voi urmari cu atentie. :hi:

#28 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 14 July 2013 - 10:57 PM

Zeno, cel putin un lucru avem in comun: ochelarii. Imagine postata

Multumesc pentru sfat! Inca o data iti dau dreptate si iti voi da ascultare. Nuanta propusa de tine se potriveste mult mai bine, insa din pacate nu o am. Voi incerca sa obtin ceva apropiat.

Se pare ca figruina asta nu va avea parte de mai multe de o sedinta de lucru pe saptamana. Azi am inceput sa lucrez iataganul, insa din pacate pozele din timpul procesului au iesit... Imagine postata. Mai am de aplicat tratamentele si ultimele lumini. Revin cu poze cand il termin. Apoi voi relua lucrul la pielarie.

Spor!

#29 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 15 July 2013 - 12:56 AM

Vezi postareab00gie, la 14 July 2013 - 10:57 PM, a spus:

Multumesc pentru sfat! Inca o data iti dau dreptate si iti voi da ascultare. Nuanta propusa de tine se potriveste mult mai bine, insa din pacate nu o am. Voi incerca sa obtin ceva apropiat.

Amesteca negru 950 cu flat brown 984 si din acest anestec reglezi cat de inchis este maroul.

Ochelarii sunt doar pentru a vedea ceva pe masa de lucru, nu sa vad sa lucrez. Pentru asta am nevoie de intariri nu gluma.

Spor la treaba, Bogdane! :hi:

#30 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 20 January 2014 - 11:13 PM

Buna seara,
Dupa lupte indelungate, Jareck a reusit sa rapuna demonul. Arena il aclama si el isi savureaza victoria...
Cam atat despre prima mea figurina la 54mm. Eu ma apuc sa scormonesc dupa urmatoarea. Pe voi va las cu pozele.
Enjoy!
B
:)

Imagine postata

#31 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 21 January 2014 - 11:47 AM

Bogdane, ma bucur mult ca ai ajuns la final, unul triumfator, din toate punctele de vedere.
Si ma bucur ca am fost privilegiatul de a urmari, pas cu pas, cum ia chip.
Iti doresc sa fie inceputul unei serii de figurine la 54 mm, cel putin la fel de reusite.
Calde felicitari!

Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 21 January 2014 - 11:48 AM

#32 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12667
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 21 January 2014 - 03:21 PM

No comment! Adica jos colopul! :hi: :hi: :hi:

#33 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 21 January 2014 - 07:23 PM

Bravo Bogdane! Imi place mult cum ai finalizat. Poate....zic poate...o nuanta ceva mai deschisa a sangelui de pe "cutitasul" lui nenea Jareck ar fi dat mai bine, dar asta este parerea unuia care nu le are cu pictura. Felicitari, si hai cu urmatoarea.

#34 Useril este offline   valel31 

• Membru deplin
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 01-February 13
  • Interests:figurine,afv,aviatie

Postat 21 January 2014 - 08:09 PM

Lucrarea imi place mult, din ce am vazut pe net referitor la figurine fantasy eu zic ca incepi sa te apropi de adevar. Oricum esti pe drumul cel bun si astept cu nerabdare urmatoarea lucrare!!! succes !.Imagine postata

#35 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 21 January 2014 - 09:59 PM

Multumesc frumos Nicu, Z-mare, Silviu, Vali! Imagine postata

Silviu, la sange am oscilat intre mai multe variante. Am avut o varianta mai "exotica" dar era prea stridenta si mi-a fost teama sa nu stric ansamblul cu un detaliu. Asa ca am mers pe un amestec de rosu cu albastru (doua nuante inchise si mai putin obisnuite) din care a rezultat un purpuriu foarte inchis (poate putin prea inchis). Mi-a placut nuanta asta inchisa pentru ca mi s-a parut ca se potriveste cu ideea de demon si latura intunecata. Este adevarat ca privit prin prisma sangelui uman duce cu gandul la sange uscat, nicidecum sange proaspat. Am incercat sa rezolv aspectul de sange proaspat cu lac lucios. Sper ca data viitoare sa fiu mai inspirat. Imagine postata

#36 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior

Postat 22 January 2014 - 01:00 AM

Fara discutie, cea mai faina lucrare a ta! FELICITARI Bogdane! SUPER!

Abia astept sa vad lucrarea urmatoare.

Mult succes.

#37 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 22 January 2014 - 06:17 AM

Multumesc pentru tot, Zeno! Imagine postata
Acum ca m-am dedulcit la scara asta, nu mai am scapare. Imagine postata

#38 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 23 January 2014 - 06:39 PM

Se vad timpul si rabdarea pe care le-ai investit in fantezia asta. Imi place mult exactitatea cu care ai lucrat. Bonus special pentru decorul simplu si de efect. Problema e ca peisajul (iarba tip gazon si o bucata fromoasa de trotuar) parca nu are nimica cu atmosfera aferenta unui demon hunter.
Ce nu mi se pare reusit e parul. In primul rand datorita culorii, care, in conditiile in care figurina e imbracata si impopotonata simplist, forteaza imaginea cu mov-ul ala izbitor.
Si daca tot vorbiram de freza, incearca astfel incat imbinarea intre podoaba capilara si scalp sa fie blenduita, altfel , pletele vor avea aparenta de cauciuc.
Spor

#39 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 23 January 2014 - 06:39 PM

Se vad timpul si rabdarea pe care le-ai investit in fantezia asta. Imi place mult exactitatea cu care ai lucrat. Bonus special pentru decorul simplu si de efect. Problema e ca peisajul (iarba tip gazon si o bucata fromoasa de trotuar) parca nu are nimica cu atmosfera aferenta unui demon hunter.
Ce nu mi se pare reusit e parul. In primul rand datorita culorii, care, in conditiile in care figurina e imbracata si impopotonata simplist, forteaza imaginea cu mov-ul ala izbitor.
Si daca tot vorbiram de freza, incearca astfel incat imbinarea intre podoaba capilara si scalp sa fie blenduita, altfel , pletele vor avea aparenta de cauciuc.
Spor

#40 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior

Postat 23 January 2014 - 11:23 PM

Multumesc pentru feedback Alexelu! Am notat. Data viitoare sper sa iasa mai bine. Imagine postata
Voi face doar doua mentiuni.
1. Producatorul l-a denumit "demon hunter". In momentul in care m-am apucat de el nu eram inca sigur in ce decor il voi plasa. Pe parcurs mi-a devenit clar ca va fi intro arena. Asa ca eu i-am zis "the demon slayer" (i-am pastrat doar numele Jareck). Dar cred ca am uitat sa mentionez. Imagine postata (Oare s-ar putea schimba numele topicului?)
2. Culoarea parului este a lui naturala, nu am ce-i face. Imagine postata

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi