Pagina 1 din 1
Osprey - Celtii
Postat 27 May 2013 - 11:04 PM
Alex, multumesc foarte mult pentru aprecieri.
Calin, sunt mai mult decat interest sa-ti dau sa-i pictezi. Insa as vrea sa mai amanam putin treaba asta (atat cu picture cat si cu matritarea). Pe la sfarsitul lui august o sa fie un fel de expozitie la care or sa participle mai multe cluburi de modalism din zona, si urmeaza sa ma duc si eu sa-mi arat lucrarile. Asa ca nu as vrea sa risc (treaba cu matritarea nu este un domeniu in care sa fiu cunoscator, iar cei de aici se pare ca nici ei nu stapanesc foarte bine tainele multiplicarii). Dupa aceasta perioada insa , daca oferta este in continuare valabila, am sa incerc sa-i clonez.
JangBogo, sper ca si urmatorii 3 sa placa cel putin la fel de mult ca acestia.
Calin, sunt mai mult decat interest sa-ti dau sa-i pictezi. Insa as vrea sa mai amanam putin treaba asta (atat cu picture cat si cu matritarea). Pe la sfarsitul lui august o sa fie un fel de expozitie la care or sa participle mai multe cluburi de modalism din zona, si urmeaza sa ma duc si eu sa-mi arat lucrarile. Asa ca nu as vrea sa risc (treaba cu matritarea nu este un domeniu in care sa fiu cunoscator, iar cei de aici se pare ca nici ei nu stapanesc foarte bine tainele multiplicarii). Dupa aceasta perioada insa , daca oferta este in continuare valabila, am sa incerc sa-i clonez.
JangBogo, sper ca si urmatorii 3 sa placa cel putin la fel de mult ca acestia.
Postat 28 May 2013 - 08:13 AM
Oferta ramane deschisa. Nu fug nicaieri.
Oricum eu ziceam de unu, dar daca nute grabesti nici tu.....
Cat despre matritare, eu am facut vreo 3 cu materiale empirice. Cartula sta bine la cunostinte despre materiale si ne poate ajuta cu sfaturi in directia asta.
O sa vin cu matritele mele la tine, cu una sau doua figurine nefacute de la Pegaso sa vezi cum le impart aia.
Sunt sigur ca vor mai veni sfaturi si din alte parti.
Pan' la urma o scoatem noi la capat.
Mai vorbim la telefon.
Oricum eu ziceam de unu, dar daca nute grabesti nici tu.....
Cat despre matritare, eu am facut vreo 3 cu materiale empirice. Cartula sta bine la cunostinte despre materiale si ne poate ajuta cu sfaturi in directia asta.
O sa vin cu matritele mele la tine, cu una sau doua figurine nefacute de la Pegaso sa vezi cum le impart aia.
Sunt sigur ca vor mai veni sfaturi si din alte parti.
Pan' la urma o scoatem noi la capat.
Mai vorbim la telefon.
Postat 28 May 2013 - 09:31 AM
Caline, cu cea mai mare placere te astept pe la mine, dar ceva imi spune ca atunci cand vezi auzi ca ai de strabatut vre-o 2000 si ceva de km, s-ar putea sa renunti la vizita . Eu nu mai stau in Romania din august anul trecut. Ar fi fost foarte fain daca am fi facut operatiunea de care ziceai (venitul cu figurinele tale la mine si studiat problema impreuna), asa ca deocamdata ma pot baza doar pe experienta celor de aici din Koblenz (orasul in care stau acum. Numarul de figurine pentru care optezi pentu pictura sunt la alegerea ta, eu ma bucur ca ai ales "sa ma umpli de culoare". Stiu ca esti pretentios, deci daca ai ales sa faci asta, inseamna ca am mai urcat o treapta in capitolul modelaj/sculptura. Oricum, vorbim, o sa te tin la curent cu mersul lucrurilor.
Postat 28 May 2013 - 10:35 AM
Postat 28 May 2013 - 11:13 AM
Calin, de venit o sa mai vin in tara, insa din pacate nu anul asta. Posibil in vara lui 2014.
Longinus, nu stiu pe ce data este planificata excursia ta in Germania si cum va decurge ea (daca vei sta mai multe zile in fiecare oras, sau doar le vizitezi in trecere), insa in luna august este o expozitie de modelism pe data de 24 pe aici prin zona. Daca ai timp, si la momentul respectiv nu se ivesc cine stie ce probleme, atunci cand vei ajunge in Koblenz, mi-ar face placere sa dam cu un pahar de bere de pamant.
Longinus, nu stiu pe ce data este planificata excursia ta in Germania si cum va decurge ea (daca vei sta mai multe zile in fiecare oras, sau doar le vizitezi in trecere), insa in luna august este o expozitie de modelism pe data de 24 pe aici prin zona. Daca ai timp, si la momentul respectiv nu se ivesc cine stie ce probleme, atunci cand vei ajunge in Koblenz, mi-ar face placere sa dam cu un pahar de bere de pamant.
Postat 28 May 2013 - 12:31 PM
silviug2009, la 28 May 2013 - 11:13 AM, a spus:
Silviule, cu draga inima dau cu berea(paharul)de pamant.
Va fi in august, va fi pe cel putin 6 zile(altfel nu merita), vin cu trotineta proprie(nu tren,autocar,etc ! )deci timp o sa fie.
Si daca, in plus, mai nimeresc si expozitia de modelism...atunci se va lasa cu cheltuiala.
Estimez ca in 24 august voi fi acolo, daca Dumnezeu m-ajuta .
"Capul de pod" sudic va fi Mainz,iar cel nordic, va fi Koblenz. Oricum intre cele doua sunt numai 60-70 de km.
Postat 28 May 2013 - 08:54 PM
Slviule, de fiecare data reusesti sa ma lasi cu gura cascata. Progresezi foarte frumos. Despre astia doi nu pot zice decat . Deja cred ca poti sa deschizi lista pentru precomenzi. Pana ii termini pe toti cinci o sa ai titamai pomelnicul. :)
Abia astept sa ne zici reactia nemtilor dupa ce iti vor vedea figurinele. Negresit sa iei cu tine si centaurii si luptatorul bovin.
Spor!
Abia astept sa ne zici reactia nemtilor dupa ce iti vor vedea figurinele. Negresit sa iei cu tine si centaurii si luptatorul bovin.
Spor!
Postat 28 May 2013 - 10:44 PM
Bogdan, ma bucur ca ceea ce am facut iti place. Insa la capitolul "ma lasi cu gura cascata"....s-ar putea ca in viitorul apropiat, pe forumurile modelismului romanesc sa apara cineva care te va lasa cu adevarat cu gura cascata. Eu sunt copil de mingi pe langa el..
Sper sa fac impresie buna la expozitia cu pricina. Pana in august mai e, asa ca am sa incerc sa ma prezint cat pot eu de bine.
Sper sa fac impresie buna la expozitia cu pricina. Pana in august mai e, asa ca am sa incerc sa ma prezint cat pot eu de bine.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1