Kit-ul de la AA e doar o aproximare foarte relativa a realitatii, in special cabina si armamentul care sunt penibile chiar si pentru niste jucarii. Stiam asta cand l-am achizitionat de la un coleg de forum dar dupa ce am esuat cu cateva lucrari destul de usoare mi-am dat seama ca asta e macheta cea mai potrivita pentru a duce o lucrare pana la capat fara sa am regrete daca nu va iesi cum imi place mie. Am inlocuit cabina cu una de rasina pentru MIG-21 (pe care am primit-o impreuna cu macheta), iar armamentul am decis sa nu-l folosesc. Am mai facut ceva modificari la partile transparente, asa cum erau din cutie dadeau impresia ca avionul trebuie pilotat din picioare. Asa ca pentru parbriz am folosit unul tot de MIG-21 si tot primit impreuna cu macheta, iar cupola care era mult prea inalta la partea din fata am slefuit-o pana a ajuns la nivel. La fuselaj si aripi nimic nu s-a potrivit asa cum trebuie, plus ca suprafata era plina de denivelari, adancituri, gropite si gropane, am folosit chit din belsug si cateva tuburi de Picatura.
Cum spuneam, nu aveam oricum mari asteptari, l-am cumparat pentru ca stiam ca pentru el nu voi fi tentat sa cumpar alte imbunatatiri, asa cum fac la cele care stau la rand.
Pun si cateva poze facute cu telefonul, nu sunt grozave dar numai asta am deocamdata:
Aceasta postare a fost editata de bog_ldx: 25 May 2013 - 08:24 PM