work in progress..or not machete incepute si neterminate
Postat 01 June 2006 - 10:39 AM
Postat 01 June 2006 - 11:26 AM
Postat 02 June 2006 - 07:55 AM
In spiritul acestui topic, va invit sa cititi acest nou si prea frumos editorial, al talentatului nene Lee Kolosna :
http://modelingmadness.com/musings.htm
http://modelingmadness.com/musings.htm
Postat 03 June 2006 - 11:06 AM
"Servus nene Crios... deci zici ca freci pisoiul...
Dupe cum probabil ca stii, numele meu este Baloo si sunt (printre multe altele), modelista cu vechime si experienta. In general ador sa "optimizez", daca se poate in mai multe bucati, plicticoasele proiecte neterminate ale lui nea Dragos.
Daaa'... pe flacaul acela, cum il cheama ? Ma gandeam... poata legam de o conversatie pe tema acestui topic. Ai putea sa-mi dai adresa lui de mail ? Dar gsm-ul ?
Sper ca nu e prea timid..."
Dupe cum probabil ca stii, numele meu este Baloo si sunt (printre multe altele), modelista cu vechime si experienta. In general ador sa "optimizez", daca se poate in mai multe bucati, plicticoasele proiecte neterminate ale lui nea Dragos.
Daaa'... pe flacaul acela, cum il cheama ? Ma gandeam... poata legam de o conversatie pe tema acestui topic. Ai putea sa-mi dai adresa lui de mail ? Dar gsm-ul ?
Sper ca nu e prea timid..."
Postat 11 July 2006 - 12:17 PM
Bun, panoplia este completa....
Stii, uneori cand sunt in blocaj cu avioanele sau afv-urile, ma mai apuc de cate o figurina, gandindu-ma ca dupa montaj nu am altceva de facut decat sa le vopsesc cu pensula, treaba destul de usor de facut, si in reprize scurte usor de improvizat in programul zilei. Dar vopsirea figurinelor nu e un exercitiu asa de frugal...
Am acasa, sub un pahar, vreo 12 capete pe scobitori in proces de vopsire, cred ca de vre 8 luni. Unei amice frantuzoaice venita in vizita i s-au parut tare "drole" faza asa ca a luat un suvenir foto cu "capetele trase in tepi".
Postat 14 July 2006 - 02:47 PM
Exact, Ahmed. Lucrarile mele inca nu le dezvalui ca mi-e lene sa le car toate pentru poza ....
Scula aia de jos e un letcon obisnuit, ma rog, adica nu chiar obisnuit, cu transformator. Nu stiu daca il foloseste la modelit. Banuiesc ca nu, ca mie in tinerete imi facea scandal cand gauream cu el plasticul .
Scula aia de jos e un letcon obisnuit, ma rog, adica nu chiar obisnuit, cu transformator. Nu stiu daca il foloseste la modelit. Banuiesc ca nu, ca mie in tinerete imi facea scandal cand gauream cu el plasticul .
Postat 16 July 2006 - 05:45 AM
OlafTheViking, la Jul 14 2006, 03:47 PM, a spus:
Scula aia de jos e un letcon obisnuit, ma rog, adica nu chiar obisnuit, cu transformator.
Orice letcon din ziua azi, care se respecta cat decat e cu transformator
Alea fara, sunt din categoria heavy metal si se folosesc la lipit burlane si alte lucrari de tinichigerie