work in progress..or not machete incepute si neterminate
Postat 26 May 2006 - 12:38 PM
Postat 26 May 2006 - 12:44 PM
Postat 26 May 2006 - 12:48 PM
Postat 26 May 2006 - 01:03 PM
Ma opresc aici, desi ar mai fi destule... din pacate...
Cum vedeti, boala este grea, pacatul mare !
Dar... asa cum spasitul iese de la confesor mai senin si mai evlavios, si io pot zice ca ma simnt mai usurat dupe aceasta "marturisire" publica !
De ce nu incercati si voi ?
Sa scuzati calitatea fotografiilor, dotarea tehnica a fost super-sapuniera Cristinei...
Cum vedeti, boala este grea, pacatul mare !
Dar... asa cum spasitul iese de la confesor mai senin si mai evlavios, si io pot zice ca ma simnt mai usurat dupe aceasta "marturisire" publica !
De ce nu incercati si voi ?
Sa scuzati calitatea fotografiilor, dotarea tehnica a fost super-sapuniera Cristinei...
Postat 26 May 2006 - 01:03 PM
Excelent! Nici nu mai stiu unde sa ma uit, am o mie de intrebari...
In primul rand remarc stilul special in care lasi galetii nemontati, doar cu senila asamblata. Cum reusesti sa lipesti zalele fara sa lipesti si galetii?
La PzIII, cum ai facut protectia U pentru antena?
Cat despre sorturile de PzIV, se pot foarte usor face din tabla de tub pasta de dinti SuperCristal, sper sa pun poze in curand cu cele pe care le-am facut pentru PzIIIm.
De ce ai facut tocmai un J DAK? Nu se putea face direct un L din cutie?
O sa iti mai pun niste intrebari, numai sa ma mai minunez la poze!
In primul rand remarc stilul special in care lasi galetii nemontati, doar cu senila asamblata. Cum reusesti sa lipesti zalele fara sa lipesti si galetii?
La PzIII, cum ai facut protectia U pentru antena?
Cat despre sorturile de PzIV, se pot foarte usor face din tabla de tub pasta de dinti SuperCristal, sper sa pun poze in curand cu cele pe care le-am facut pentru PzIIIm.
De ce ai facut tocmai un J DAK? Nu se putea face direct un L din cutie?
O sa iti mai pun niste intrebari, numai sa ma mai minunez la poze!
Postat 26 May 2006 - 01:48 PM
Frate Ahmed, adevarat am un stil mai personal de face senilele. Asta pentru ca imi place sa vopsesc si sa patinez separat senilele si galetii (in special cei cu bandaj de cauciuc).
Vezi in poza, senila este lipita doar pe roata motoare si intinzatoare, dar este formata pe galetii montati, dar NELIPITI de suspensie.
"Teaca" in U a antenei am facut-o din trei benzi subtiri de stiren.
Sorturile la Pz.IV, am sa le fac tot din foaie de stiren de 0,25. Sigur ca merg poate mai bine din tabla... dar asta-i materialul meu favorit.
Sigur ca au fost si Pz.IIIL in DAK, mergea direct din cutie... dar unde mai era distractia ?
Apoi, am dorit sa am un Pz.III cu forme cat mai "pure", fara blindajele alea suplimentare de pe botul turelei si al puntii.
Senila de sus este de Sherman Eduard (am adaugat bolturile lipsa), iar cea de jos de la JagdPanther:
Vezi in poza, senila este lipita doar pe roata motoare si intinzatoare, dar este formata pe galetii montati, dar NELIPITI de suspensie.
"Teaca" in U a antenei am facut-o din trei benzi subtiri de stiren.
Sorturile la Pz.IV, am sa le fac tot din foaie de stiren de 0,25. Sigur ca merg poate mai bine din tabla... dar asta-i materialul meu favorit.
Sigur ca au fost si Pz.IIIL in DAK, mergea direct din cutie... dar unde mai era distractia ?
Apoi, am dorit sa am un Pz.III cu forme cat mai "pure", fara blindajele alea suplimentare de pe botul turelei si al puntii.
Senila de sus este de Sherman Eduard (am adaugat bolturile lipsa), iar cea de jos de la JagdPanther:
Postat 26 May 2006 - 01:53 PM
Postat 26 May 2006 - 03:01 PM
DRAGOS, la May 26 2006, 02:48 PM, a spus:
Iubite nene... te rog sa lamuresti si la bicisnicul de mine un de gasesti tabla de stiren ca am si eu oarece trebuinta pe la neshte pasaroi...sau barcute...
Saru' mana sefu