tibi22, la 14 August 2013 - 09:36 AM, a spus:
BMF, pozele tale nu sunt prea clare, ce folosesti? Telefon mobil? Incerca sa cureti bine lentila si fotografiaza pe lumina naturala ca asa nu se vede mare lucru.
O alta chestie, nu stiu dece te stresezi atit cu baia unui kit la care daca vroiai sa-l faci ca lumea, cumparai piese de rasina si le schimbai. Prea te-ai agat in chestia asta si nu faci nici un progres. Inca ceva, washul este mai bine sa-l faci cind macheta este gata vopsita!
Sa ai spor!
Salut Tibi.
Referitor la rugozitate: nu cred ca asta e cauza. Am curatat inainte. Nici praf nu am remarcat sa fi fost (verific chestia asta inainte sa dau cu aerograful). Nici despre dilutie, pt ca am cam invatat cum trebuie si de obicei o nimeresc. Plus ca problema a fost numai in zonele marcate de mine, nu si in restul zonelor in care am vopsit in acelasi timp.
Cred (dar nu-s sigur, de-aia am intrebat) ca e o chestiune legata de unghiul de vopsire...ceva legat de vopseaua care sare de pe o suprafata si se depune aiurea pe alta invecinata. A scris ceva la un moment dat Z-mare de asa ceva, dar nu mai gasesc topicul respectiv, fir-ar sa fie. N-as vrea sa repet chestiunea.
Pozele sunt facute cu telefonul, da - mereu am primit "reclamatii" in legatura cu claritatea lor. Nu prea am ce sa fac in legatura cu asta, pana nu fac rot de un aparat foto mai performant. O sa incerc cu luminozitatea, cum ziceai si tu (aseara era insa deja noapte ).
Cu baile trenului de aterizare, nu-i vorba ca ma stresez. Chiar am spus ca nu le detaliez mai mult (se putea) tocmai pt ca ele nu-s foarte corecte asa cum le-au facut cei de la Academy. Rasini nu am folosit pt ca asa am planificat constructia - am vrut sa fie cat mai OOB, pt ca am finalizat doar un singur model inainte sa ma apuc de asta. Prin urmare, experienta mea este limitata. Nu stiu daca avea rost sa ma complic acum cu rasini si "chirurgii plastice".
Cu toate astea, am decis sa zabovesc mai mult la baile trenului pt ca vreau sa invat...si stii cum e, pana nu pui mana sa faci nu ai cum a vezi cum merge treaba.
In legatura cu progresul (sau cu lipsa lui)...nu-mi place sa ma grabesc iar timpul pe care il pot aloca modelelor mele este mult mai putin decat mi-as dori.
Multumesc si toate cele bune,
Aceasta postare a fost editata de BMF: 14 August 2013 - 11:12 AM