Z, realizez - extrem de tarziu, ce-i drept! - ca ne uitam la aceleasi lucruri dar le vedem diferit. Nu e un lucru rau, de altfel: apreciez diversitatea ca element esential al vietii in general.
Recunosc ca ma uit la termenul de GB asa cum e tratat el prin alte tari. Nu cred ca sunt de condamnat. Pana la urma de acolo am aflat despre el...
Ca nu ne opreste nimeni sa ne apucam de lucru e adevarat si nu prea. Ca sa ne apucam de lucru intr-un GB ne trebuie deschisa o subsectiune in forum si initiate doua-trei topicuri de catre Moderatorul/ Moderatorii GB-ului (acestia nu trebuie sa fie obligatoriu moderatori ai forumului, insa trebuie sa se permita in acest caz altcuiva sa se desfasoare acolo, punandu-i-se la dispozitie spatiul virtual), privind regulile de participare, galeria machetelor finalizate, FAQ-uri, etc.
Ma consolez insa cu faptul ca exista probabil un alt Moderator al acestui forum care intelege despre ce vorbesc
Inca o data: nu stiu ce eveniment din trecut este responsabil pentru scepticismul unora si atitudinea unuia. Aceasta din urma insa nu e deloc constructiva.
P.S.: constructia unei machete nu este nici pe departe o obligatie. Asta referitor la GB-uri duse in balarii sau terminate de unul singur. Nu suntem aici sa fim trasi de urechi sau pedepsiti atat timp cat ne purtam civilizat unii cu altii, nu folosim spatiul pentru propaganda, injurii sau mai stiu eu ce.
Cat despre decizia de participare legata de cantitatea totala de doritori: daca avem chef de un IAR-80 participam, daca nu - vorba Moderatorului - nu ne impiedica nimeni sa construim unul mai incolo sau deloc
Aceasta postare a fost editata de niki: 22 May 2013 - 07:15 PM