Cum adica cu inscriere pana in Septembrie?
De regula... regula unui astfel de demers este ca o data intervalul de desfasurare stabilit, daca o poti dovedi cu imagini din timpul executiei, n-ai decat sa construiesti macheta in ultimele 24 ore...
Stabiliti/ stabilim un interval si gata. Daca simtiti ca poate fi mai scurt de sase luni sau daca vreti sa incepeti maine sau la anul, se pot face propuneri in acest sens. Dar limitarea inscrierii ca termen separat de perioada de desfasurare completa a demersului eu nu am mai intalnit (in relativ scurtul interval in care am mai urmarit asemenea manifestari).
Si va rog sa nu-mi explicati (pentru ca trebuie sa fie ceva extrem de nasol de nu-mi trece prin minte!), insa chiar nu vad ce s-ar putea petrece intre niste oameni care se angajeaza [sa incerce] sa construiasca o jucarie de plastic... Asta referitor la cele cateva retineri transpirate aici
Cat despre What-If, nu trebuie sa-ti placa sau sa ne placa tuturor. IAR-ul 80 nu este in cazul asta decat un pretext pentru ca unii dintre noi sa mai isi impuna sa-si gaseasca timp pentru ceva care le place si pentru care nu mai gasesc din pacate timp = construirea de machete. Nu sunt [neaparat] mai frumosi si destepti/ mai competenti si singurii demni de aprecierea publica cei care insista asupra rigurozitatii reproducerii modelelor la scara. Cu totii ne bucuram de rodul muncii unor astfel de oameni, insa avem nevoie si de... "visatori".
Oricum, nu ne vom impiedica in detalii de genul "cu sau fara What-If"
P.S.
Inca ceva: Group Build-ul nu trebuie sa se constituie obligatoriu intr-un concurs. Asta vis-a-vis de "vot final", "sponsori", etc. Avem deja Macheta Anului si poate la numarul de lucrari prezentate de-a lungul a 12 luni pe acest forum, e de ajuns. Putem sa construim ceva si sa primim (sau nu) aprecierea celorlalti si fara sa ni se inmaneze vreun premiu.
Dar majoritatea decide, asa cum e si normal.
Aceasta postare a fost editata de niki: 14 May 2013 - 08:34 PM