salutare din nou. dupa ce a fost implicat serios in montajul ultimului meu panzer, odrasla mea a primit cadou un tiger 1. mi-cerut insistent sa nu intervin cu nimic la construirea tancului, ajutorul meu venind doar la vopsire si la distrugerea voita a aparatorilor de la tevile de esapament. exista cateva greseli, inclusiv nuanta alocarea numerelor de inmatriculare dar am acceptat totul deoarece multumirea mea in a vedea pe fiul meu de 11 ani, cu adevarat pasionat de modelism a fost suficienta. surpriza a fost ca a imbinat tancul asa cum il vedeti in 5 ore de lucru neintrerupt. eu eram la servici, de noapte. am primit un sms. ,,cind intri in living room , priveste cu atentie in partea dreapta.,, Am fost foarte mandru de realizare.... si acum pozele.
Pagina 1 din 1
tiger 1 tamya 1/35 coproductie tata/fiu
Postat 08 May 2013 - 12:55 PM
Avand in vedere ca nu ma pricep la blindatele din WW2, nu pot sa fac nici o remarca privind corectitudinea modelului. Pe de alta parte, luand in considerare ca a fost montat de fiul tau, nu pot decat sa il felicit pentru realizare(montaj). Este un pas mare inainte. Succes in continuare
Postat 08 May 2013 - 07:37 PM
Nu-s expert in blindate, dar stiu cu siguranta ca-mi plac.
Pe langa faptul ca l-a asamblat absolut onorabil, vad ca l-a si murdarit si uzat putin.
Remarcabil, avand in vedere varsta pustiului.
Altii la 11 ani fac schimb de poze cu masinute sau colectie de poze cu fotbalisti.
E foarte tare pustiul tau, ii prevad un viitor stralucit in domeniu
Ai toate motivele sa fii mandru.
Felicitari!
Pe langa faptul ca l-a asamblat absolut onorabil, vad ca l-a si murdarit si uzat putin.
Remarcabil, avand in vedere varsta pustiului.
Altii la 11 ani fac schimb de poze cu masinute sau colectie de poze cu fotbalisti.
E foarte tare pustiul tau, ii prevad un viitor stralucit in domeniu
Ai toate motivele sa fii mandru.
Felicitari!
Postat 08 May 2013 - 07:47 PM
uzura si pictatul a fost munca de echipa( ideile ii apartin lui exclusiv) . in poza nu se vede dar exista defecte de ansamblare a tevii, mici scapari la debavurare si probleme la lipire senilelor. dar nu am vrut sa intervin, atata vreme cat piesa ii apartine lui. ideea este ca timpul petrecut pe langa mi.e a dat rezultate. interpreteaza foarte bine schema de montaj si are imaginatie( experienta in urma jocurilor video ww2 , poate.....). mai mult decat, a remarcat singur greselile de montaj dar , din pacate , dupa picarea tancului. acum, tema lui este o diorama.... nici eu nu stiu ce subiect va aborda. sper sa se consulte si cu mine. oricum ma bazez pe ochiul lui critic si pe intelegerea realismului necesar unei diorame.
Postat 16 December 2013 - 12:31 AM
asa cum spuneti si dv, baiatul are un viitor stralucit in machetarie...succes in continuare! am si eu o intrebare stimate domn: stiti cumva unde pot gasi un Tiger 1 Earlier production de la Tamyia?.....cunoasteti magazine in tara, altele decat cele din Bucuresti pe care le-am batut luni de zile si nu am gasit nimic?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1