Pagina 1 din 1
DH 4 “Bunny Egg” ( sau Drona Iepurasului ) – 1/72 +…
Postat 04 May 2013 - 01:38 PM
DH 4 “Bunny Egg” ( sau Drona Iepurasului ) – 1/72 +…
Proaspat intors din misiuniile de “peste hotare”, Iepurasul (vrednic membru al Puscasilor Marini) si-a dezvaluit ultima piesa din arsenalul sau. O DRONA .
Sau… iata ce fac unii in loc sa-si ajute sotia la pregatirile de Pasti.
De fapt nu pot sa spun ca nu am ajutat-o, doar am vopsit si eu UN OU. Asta si fiindca imi ramasese ceva vopsea de la Cobra unui coleg de asociatie, pe care tocmai o terminasem de vopsit de 1 mai.
Si toate astea, fara mari pretentii, doar de amuzament.
Iar la final, alaturi de alte piese din dotarea Iepurasului.
PASTE FERICIT !
Proaspat intors din misiuniile de “peste hotare”, Iepurasul (vrednic membru al Puscasilor Marini) si-a dezvaluit ultima piesa din arsenalul sau. O DRONA .
Sau… iata ce fac unii in loc sa-si ajute sotia la pregatirile de Pasti.
De fapt nu pot sa spun ca nu am ajutat-o, doar am vopsit si eu UN OU. Asta si fiindca imi ramasese ceva vopsea de la Cobra unui coleg de asociatie, pe care tocmai o terminasem de vopsit de 1 mai.
Si toate astea, fara mari pretentii, doar de amuzament.
Iar la final, alaturi de alte piese din dotarea Iepurasului.
PASTE FERICIT !
Postat 04 May 2013 - 09:00 PM
Multumesc pentru aprecieri. Sincer ma gandisem sa-i fac si un tren de aterizare dar deja era prea tarziu si cam "sarisem calul". Pe de alta parte locul lui este lunga fratiorii pictati high-visibility, asa ca a rams la stadiul asta. Poate la anul punem si de un grup built. Ce ziceti?
Postat 05 May 2013 - 03:31 PM
Hristos a Inviat! Interesanta realizare dar prietene, am fost pe aceeasi lungime de unda! Si eu am vopsit ieri doua oua dar fara sa le "modific" fizic si asta fara sa vad topicul tau!
A fost o chestie pe care demult am vrut sa o fac asa ca ieri mi-am implinit dorinta vopsind unul in camuflaj britanic iar altul in camuflaj german Din pacate cel britanic l-am spart... dar oricum tot acolo ajunge.
A fost o chestie pe care demult am vrut sa o fac asa ca ieri mi-am implinit dorinta vopsind unul in camuflaj britanic iar altul in camuflaj german Din pacate cel britanic l-am spart... dar oricum tot acolo ajunge.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 05 May 2013 - 03:32 PM
Postat 05 May 2013 - 09:50 PM
tibi22, la 05 May 2013 - 03:31 PM, a spus:
Hristos a Inviat! Interesanta realizare dar prietene, am fost pe aceeasi lungime de unda! Si eu am vopsit ieri doua oua dar fara sa le "modific" fizic si asta fara sa vad topicul tau!
Adevarat a inviat !
In rest, telepatia, bat-o vina. Felicitari pentru materializarea visului !
Aceasta postare a fost editata de HIND: 05 May 2013 - 09:52 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1