Postat 08 July 2013 - 02:36 PM
Pentru ca astazi vremea a fost excelenta , mi-am permis sa-l iau pe Halny la pachet si sa-i trag niste probe de navigatiune pentru a vedea eficienta sistemului de racire nou instalat ( de 1 luna de zile). Pana una alta........... racirea e perfecta, eficenta de 150 % . Am mai umblat nitel la greutate....... am mutat accu PbAc cu 5 cm catre pupa, iar de asezat..... balena se aseaza altfel pe apa, navigatia este mult mai curata acum, eficacitatea motoarelor este ceva mai ridicata decat inainte, motivul banuiesc ca este datorat racirii acestora. Consumul este excelent, nici nu ma asteptam la asa ceva. Dupa 2 ore si 40 minute de "frecat" barcazul pe lac , continuu...... aproape ca nici nu sa vazut curentul absorbit de electronica din Acuu, asa ca .....sunt perfect satisfacut de prestatia actuala. Ramane de vazut consumul dupa instalarea celor 30 leduri ptr iluminat, instalatia de fum, modulele pentru sunet la motoare diessel , sirena de ceata si altele........ Singurul inconvenient ramane totusi greutatea destul de mare a balenei, greutate care-mi este un dusman aprig, tind sa trec pe doua pacuri LiPo 3 S de 5000 mA in locul PbAc-ului si castg atunci 1500 grame, arhisuficiente pentru toata nebunia pe care vreau sa o mai bag in Halny.