- producator-infinity models
-figurina din aliaj , ffff bine detaliata
-scara-28 mm
-baza -40 mm- producator-micro art studio
Am dat prima mana de vopsea un gri de la vallejo!
Pagina 1 din 1
infinity models 28 mm
Postat 19 July 2013 - 09:33 PM
Vali, ai lucrat ingrijit si ai bibilit o gramada de detalii. Insa ii dau dreptate lui Nicu. Ar mai merge un plus de contrast (niste lumini extreme in anumite zone - umeri, crestet, muchii superioare in general). Parca la arma ar merge accentuate muchiile (poate chiar cu grafit). Si pe baza mai merge un drybrush pe ici-colo pentru a readuce luminile unde s-au pierdut in urma washului maro. Suprafata strazii arata putin ciudat. In prima poza mi se pare ca arata ca o suprafata alunecoasa si ala va aluneca la urmatorul pas (depinde ce efect ai vrut sa obtii).
Te felicit pentru rabdarea de a bibili la scara asta (stiu ce inseamna). Esti la cateva tuse distanta de nota 10.
Te felicit pentru rabdarea de a bibili la scara asta (stiu ce inseamna). Esti la cateva tuse distanta de nota 10.
Postat 21 July 2013 - 09:31 AM
JangBogo- multumesc Nicule! intotdeauna este loc de mai bine
Alex-scara este interesanta dar pana la un punct!!! iti distrugi vederea la scari minuscule!!!
Bogdane- intoteaduna este loc de mai bine ,de bibilit nu o sa termin niciodata..la urmatorea lucrare am sa tin cont de cele mentionate!
Alex-scara este interesanta dar pana la un punct!!! iti distrugi vederea la scari minuscule!!!
Bogdane- intoteaduna este loc de mai bine ,de bibilit nu o sa termin niciodata..la urmatorea lucrare am sa tin cont de cele mentionate!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1