A doua impresie, dupa ce am tras aer adanc in piept.....WOW!!!!
Dupa ce m-am linistit, am inceput sa judec la rece. Am ajuns la acelasi rezultat. Din nou WOW, din nou pauza de aer. Pentru un kit integral din rasina, din partea mea, are nota 20, iar cand acord aceasta nota, nu glumesc deloc. De-a lungul periplului meu modelistic, inceput in 1996(toamna tarziu), dupa ce am trecut prin 1/72, am poposit o perioada la 1/48 si m-am stabilit la 1/32, am avut ocazia sa lucrez cu o gramada de upgrade-uri din rasina, de la diverse firme de profil, ca si Aires, Verlinden, Quickboost, Belcher Bits, Jerry Rutman, True Details, si, va rog sa ma credeti. pe cuvant, pana in momentul in care o sa tine-ti kit-ul in mana, ca este cel mai bun model, integral din rasina, pe care l-am vazut in viata mea. Poate ca mai exista si altele, dar eu nu stiu de ele. Parerea personala, este ca, echivaleaza cu Tamiya, doar ca este din rasina. Cu alte cuvinte, este un MUST HAVE, pentru cei pasionati de aviatie romaneasca si in mod special de IAR-81, fara ai face reclama. Este de o calitate ireprosabila. Va fi un work in progress, care va demara destul de alert, adica aproape in fiecare zi(sper) vor aparea noutati referitoare la mersul lucrurilor. Rugamintea mea este, ca sa urmariti(daca doriti)progresul lucrarilor si sa nu imi reprosati eventualele imperfectiuni ale kit-ului(daca ele exista, in opinia voastra), eu doar voi incerca sa va prezina in avampremiera, ceea ce voi ve-ti gasi in cutie, in momentul in care o sa va comanda-ti acest kit(deci nu va asteptati la scratch-uri, fire si alte imbunatatiri, cai va fi strict OUT OF THE BOX). Sper sa nu dezamagesc, avind in vedere ca nu am mai lucrat la 1/48, de mai bine de 10 ani. OK, sa trecem la poze. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar am incercat sa va prezint unele detalii care sa va demonstreze nivelul kit-ului).
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 25 April 2013 - 08:20 PM