Galionul "SFANTUL IOAN BOTEZATORUL" la final Fotografii cu lucrarea fiecaruia
Postat 24 April 2013 - 06:40 PM
Leo, multa sanatate si mii de multumiri pentru poze. Cum am mai spus, lucrarea mi se pare absolut superba, mai ales ca am inteles ca ar fi si prima de gen.
De mult am vrut sa vad clar si de aproape aceste detalii. Sincer e o sursa de inspiratie pentru cei mai putini "meseriasi".
Oricum daca nu e cu suparare o sa mai te deranjez cu cate o intrebare, doua. Cand mai ai timp si chef mai poti si alte poze caci nu strica, crede-ma
Am inteles ca la DeA ar urma HMS Victory, nu e 100% sigur dar asa se pare, sper sa nu ne lasi singuri si sa ne vedem cu totii acolo.
De mult am vrut sa vad clar si de aproape aceste detalii. Sincer e o sursa de inspiratie pentru cei mai putini "meseriasi".
Oricum daca nu e cu suparare o sa mai te deranjez cu cate o intrebare, doua. Cand mai ai timp si chef mai poti si alte poze caci nu strica, crede-ma
Am inteles ca la DeA ar urma HMS Victory, nu e 100% sigur dar asa se pare, sper sa nu ne lasi singuri si sa ne vedem cu totii acolo.
Postat 10 May 2013 - 10:27 AM
cu ocazia finalizarii colectiei Mari Corabii, Inmedio doreste sa va rasplateasca perseverenta printr-un concurs unde toti participantii sunt castigatori
Astfel, fiecare persoana ce posteaza o poza a corabiei sale pe pagina de facebook Inmedio va castiga automat un voucher de 25% reducere pentru o revista la alegere.
Felicitari tuturor!
https://www.facebook...379572928782209
Astfel, fiecare persoana ce posteaza o poza a corabiei sale pe pagina de facebook Inmedio va castiga automat un voucher de 25% reducere pentru o revista la alegere.
Felicitari tuturor!
https://www.facebook...379572928782209
Postat 10 May 2013 - 02:48 PM
Un demers similar cu cel al Marelui Z il are si INMEDIO care a deschis o pagina de Facebook . Daca vreti sa va postati acolo o poza cu lucrarea voastra sau sa votati vreuna dintre lucrarile prezentate acolo... prestati si succes.
Postat 25 November 2013 - 06:54 PM
Intr-un final am ajuns si eu la capat. Acum mai am doar suportul de lacuit si de lipit placuta metalica.
Vreau sa multumesc lui Leo, gobi, traian si tuturor celorlalti care m-au ajutat in diverse feluri si am putut astfel sa deschis ochii mai bine de la prima mea lucrare. Cu siguranta vor mai fi si altele.
In general, sunt pozate lucruri care le-am facut diferit fata de ghidul de montare. Astept parerile voastre.
Seara buna!
Vreau sa multumesc lui Leo, gobi, traian si tuturor celorlalti care m-au ajutat in diverse feluri si am putut astfel sa deschis ochii mai bine de la prima mea lucrare. Cu siguranta vor mai fi si altele.
In general, sunt pozate lucruri care le-am facut diferit fata de ghidul de montare. Astept parerile voastre.
Seara buna!
Aceasta postare a fost editata de MoRb: 25 November 2013 - 07:06 PM